Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

(Που είναι οι φίλοι και οι πιστοί συνεργάτες της Δούρου; Εκλεκτική αλαλία ή συμφεροντολογική αβλεψία; Π.χ.: Είναι απίστευτο το γλείψιμο στον... Πρώτο του Σγουρού από νεόκοπους φίλους και... στιβαρούς συνεργάτες! Παλιόκαιρος)... ΚΕΔΕ: Πρώτα η Μάνδρα, σήμερα το Πεδίο του Άρεως, αύριο τι ;
«Η  εισαγγελική έρευνα που θα διεξαχθεί για το Πεδίο του Άρεως, αποτελεί ίσως την αφετηρία προκειμένου να δοθεί επιτέλους τέλος σε μια κατάσταση που αποτελεί ντροπή για την Αθήνα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ.
Και συνεχίζει:

«Η κα Δούρου μετά από σχεδόν 4 χρόνια στη Διοίκηση της περιφέρειας Αττικής, βρίσκεται για μια ακόμη φορά αντιμέτωπη με τον εισαγγελέα, εξαιτίας της προφανούς ανεπάρκειας της να διαχειριστεί τα ζητήματα αρμοδιότητας της.
Η ανεπάρκεια αυτή αποδείχθηκε με τραγικό τρόπο στην περίπτωση της Μάνδρας.
Ελπίζω πραγματικά η εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε με εντολή του κ. Ζαγοραίου, να σηματοδοτήσει  την αφετηρία ώστε να δρομολογηθούν συνολικές λύσεις στο ζήτημα της αξιοποίησης του Πεδίου του Άρεως προς όφελος των κατοίκων της Αθήνας .
Να καταστεί επιτέλους ένας πραγματικός χώρος αναψυχής και πολιτισμού·για τους πολίτες,  μια όαση πρασίνου σε μια πόλη που την πνίγει το τσιμέντο, μια «νησίδα» πολιτισμού και δημιουργικής έκφρασης της νέας γενιάς.
Σε αυτήν την προσπάθεια ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι Αθηναίοι και Αθηναίες. Δεν μας φοβίζουν οι απειλές εκείνων που επιδιώκουν να παραμείνει το Πεδίο του Άρεως χώρος ανομίας και παραβατικότητας.
Ενώ παράλληλα δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε να περάσει ο έλεγχος και η ευθύνη διαχείρισης του Πεδίου του Άρεως με τους ανάλογους πόρους, στο Δήμο της Αθήνας».
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/kede-prota-mandra-simera-pedio-tou-areos-avrio-ti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου