Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

(Γι αυτό που ζούμε με τα σκουπίδια σε όλη την Ελλάδα, κύριος υπεύθυνος είναι ο αξιότιμος Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κύριος Ν. Βούτσης, ο οποίος με συμβουλές κομματικών κατσαρίδων έκανε ως Υπουργός Εσωτερικών Σκουπιδογραμματέα έναν ανίδεο, ανίκανο και βεβαρημένο με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στη Διαχείριση Απορριμμάτων, τον σχεδιαστή και δημιουργό του δημοσιο-χρηματοφάγου ΕΜΑΚ Φυλής)! Κέρκυρα: Δύο προσαγωγές και ένας τραυματισμός έξω από τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης

Κέρκυρα: Δύο προσαγωγές και ένας τραυματισμός  έξω από τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης

Συμπλοκή κατοίκων και ανδρών των ΜΑΤ, σημειώθηκε έξω από τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης, στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα δύο προσαγωγές και έναν ελαφρύ τραυματισμό. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν έξω από τον ΧΥΤΑ για να αποτρέψουν την εναπόθεση δεματοποιημένων απορριμμάτων, εκσφενδόνισαν κεραμίδια εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ. Προσήχθησαν δύο κάτοικοι και τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός.


Σημειώνεται ότι στο νησί βρίσκονται από τα ξημερώματα 13 διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρή δύναμη ΟΠΚΕ, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει πολυπληθής αστυνομική δύναμη του νησιού, με επικεφαλής τον γενικό επιθεωρητή αστυνομίας νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη, και τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Ιονίων Νήσων Ιωάννη Ματσούκα.

Όπως έγινε γνωστό, την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου νότιας Κέρκυρας υπέβαλε ο Αλέκος Ασπιώτης, ενώ παρέμβαση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, για την παρουσία των ΜΑΤ στη Λευκίμμη και την «αστυνομοκρατία που επικρατεί στην περιοχή από τα ξημερώματα». Ο βουλευτής ζήτησε από τον υπουργό «να φύγουν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και να μη λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Λευκίμμης»


http://www.zougla.gr/greece/article/kerkira-dio-prosagoges-ke-enas-travmatismos--ekso-apo-ton-xita-lefkimis-1594460

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου