Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Eφιάλτης στη Μάνδρα: Νέες πλημμύρες & κινητοποίηση -Έκλεισε η εθνική (φωτο+βίντεο)



Λίγους μήνες μετά τις φονικές πλημμύρες με 24 νεκρούς στην Μάνδρα Αττικής, η σημερινή βροχόπτωση ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες στους κατοίκους της περιοχής.
Οι δρόμοι πλημμύρισαν ξανά μετά την ισχυρή βροχόπτωση και δημιουργεί προβλήματα στην μετακίνηση, καθώς από τα έργα που δεν έχουν τελειώσει ακόμη, υπάρχει πολύ χώμα και αρκετοί τσιμεντόλιθοι στους δρόμους της Μάνδρας.

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική οδό στον κόμβο της Μάνδρας και στην ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου στο 34ο χιλιόμετρο, καθώς και στις οδούς Κοροπούλη και Ρόκκα. Πρόκειται για τους δρόμους που είχαν χάσει τη ζωή τους κάτοικοι της Μάνδρας τον περασμένο Νοέμβριο με τις φονικές πλημμύρες.
Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, δεν έχουν γίνει ούτε τα βασικά αντιπλημμυρικά έργα και σε κάθε βροχή ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του νερού. Μάλιστα για τις επόμενες ώρες υπάρχει φόβος για επιδείνωση του καιρού που θα προξενήσει μεγαλύτερα προβλήματα.
Ηδη έχει παρασύρει η πλημμύρα κάδους και διάφορα αντικείμενα από τους δρόμους και τις σημάνσεις για τα έργα. Σύμφωνα με το meteo και αύριο Τετάρτη 27/06 τις προμεσημβρινές ώρες περιμένουμε ισχυρές βροχοπτώσεις στην περιοχή.
http://www.aftodioikisi.gr/koinonia/efialtis-sti-mandra-nees-plimmyres-kinitopiisi-eklise-i-ethniki-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου