Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

(Καλά της τα λένε! Από πρώτη μάγκισα το '14, μπαλάκι του πινγκ-πογκ το '18)! ΚΕΔΕ: Η «φούσκα» Δούρου έσκασε -Στους πολίτες ο λογαριασμός




Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της Περιφερειακής Αρχής Αττικής και προσωπικά εναντίον της Ρένας Δούρου, εξαπολύει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης για το ΧΥΤΑ Φυλής και σε ανακοίνωση του, σημειώνει:
«Η κατάρρευση πριν δέκα μέρες τμήματος του ΧΥΤΑ Φυλής και οι χθεσινές βροχοπτώσεις που έπληξαν για μια ακόμη φορά τη Δυτική Αττική και ιδιαίτερα το Δήμο Μάνδρας, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την ανικανότητα της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα του Λεκανοπεδίου.
Έπρεπε να περάσουν τέσσερα σχεδόν χρόνια, για να σκάσει η «φούσκα Δούρου».

Δυστυχώς όμως το λογαριασμό της ανεπάρκειάς της, θα τον πληρώσουν οι πολίτες του Λεκανοπεδίου.
Οι 24 νεκροί συνάνθρωποί μας από τις πλημμύρες του προηγούμενου Νοεμβρίου στη Μάνδρα, δεν ευαισθητοποίησαν και δεν κινητοποίησαν επαρκώς την κα Περιφερειάρχη. Με αποτέλεσμα σήμερα, επτά μήνες μετά, να μην έχει ξεκινήσει ούτε ένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή.
Τον πληρώνουν τα 4 εκατομμύρια των κατοίκων του Λεκανοπεδίου, που πνίγηκαν στα σκουπίδια για περισσότερες από δέκα ημέρες, εξαιτίας της απουσίας εναλλακτικού σχεδίου σε περίπτωση κλεισίματος της Φυλής. Πληρώνουν ακριβά την ανικανότητά της να σχεδιάσει και να εφαρμόσει έναν ρεαλιστικό κι εφαρμόσιμο περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κορεσμός της Φυλής είναι η επόμενη μεγάλη βόμβα που «θα σκάσει» και θα πνίξει στο σκουπίδι την Αττική, εξαιτίας της έλλειψης εναλλακτικού πλάνου. Και η ευθύνη θα ανήκει αποκλειστικά στην κυρία Δούρου.
Θα τον πληρώσουν στο άμεσο μέλλον οι εκατοντάδες κάτοικοι του Γραμματικού, που πίστεψαν προεκλογικά την κα Δούρου ότι δεν θα κατασκευάσει ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, αλλά τώρα διαπιστώνουν ότι τους έλεγε ψέματα.
Κάθε μέρα παραμονής της κας Δούρου στο τιμόνι της Περιφέρειας, αυξάνει το λογαριασμό που θα πληρώσουν οι πολίτες της Αττικής, για τα λάθη και τις ανεπάρκειές της.»
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/kede-fouska-dourou-eskase-stous-polites-o-logariasmos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου