Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

(H κατάρρευση δεν μπορεί πλέον να σκεπαστεί! Η στήριξη των νταβατζήδων διαπλεκόμενων από μόνη της δεν είναι ικανή συνθήκη αποτροπής της εκλογικής συντριβής! Και αυτοί σιγά - σιγά θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια)! Κέρκυρα: Παραιτήθηκαν 4 μέλη της Γραμματείας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας τον Συντονιστή.



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, καθώς σήμερα 4 μέλη κατέθεσαν την παραίτηση τους από την Γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Πανδής –  αναπληρωτής συντονιστής και τα 3 μέλη Νίκος Γκούσης, Κώστας Γουρδούκης και Σπύρος Δαλιέτος στο κείμενο της παραίτηση κάνουν λόγο για αυταρχισμό και φίμωση.

Το κείμενο της παραίτησης έχει ως εξής: «Με τη παραίτηση του συντονιστή και δυο μελών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας προέκυψε νέος συντονιστής και νέα σύνθεση της γραμματείας του οργάνου.

Μετά από τη τρίμηνη λειτουργία της νέας γραμματείας διαπιστώσαμε πλέον τη φίμωση της κάθε διαφορετικής άποψης, τον αποκλεισμό της από δημόσιες παρουσίες και εκπροσωπήσεις, αλλά και αυταρχική συμπεριφορά με αποκορύφωμα τη προσβλητική και απαξιωτική πρόταση αποπομπής μελών από το όργανο.

Με τις παραπάνω διαμορφωμένες συνθήκες δεν είναι πλέον δυνατή η πολιτική μας λειτουργία μέσα στο όργανο και υποβάλλουμε την παραίτησή μας από τη Γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας».

*Φωτογραφία από προηγούμενη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ παρουσία των 4 μελών που παραιτήθηκαν. 


https://anemosantistasis.blogspot.com/2018/06/4.html#_140421_image_0

https://odofragma-skas.blogspot.com/2018/06/h-4.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου