Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

ΕΔΣΝΑ επιβεβαιώνει aftodioikisi.gr για ΧΥΤΑ Φυλής: Περιορίστε τα σκουπίδιαΣτην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr προχωρά με δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Αφροδίτη Μπιζα, καλώντας με τη σειρά της τους δημότες των δήμων της Αττικής να περιορίσουν την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους.
Σύμφωνα με την κ. Μπιζά ο περιορισμός θα ισχύσει  «έως την Πέμπτη, οπότε και θα ολοκληρωθούν κάποιες εργασίες σταθεροποίησης του εδάφους στον χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων» από τα οχήματα μεταφοράς τους.

Η αντιπρόεδρος του στην έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή χθες το απόγευμα, καθιστώντας, όπως λέει, «απαγορευτική την προσέλευση των απορριμματοφόρων στο ΧΥΤΑ, «για λόγους ασφαλείας». Κατά τη διάρκεια των εργασιών (σήμερα και αύριο) τα απορρίμματα θα εναποτίθενται στο ΕΜΑΚ το οποίο όμως διαθέτει περιορισμένη χωρητικότητα», προσθέτει.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/edsna-epiveveoni-aftodioikisi-gr-gia-chyta-fylis-perioriste-ta-skoupidia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου