Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

(Απίστευτο το θράσος των ΛΑΕτζήδων: Ασκούν κριτική στη Δούρου την ώρα που ο ΛΑΕτζής Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, το ΜΕΤΑ και ο αριστερός φιλοΛΑΕτζής - λόγω παρέας και συνεργατών... τουλάχιστον - συνεχίζουν τη στήριξη και τη "συνενοχή" τους στα πεπραγμένα της Δούρου και της μη καταγγελόμενης, όσο αφορά τα σκουπίδια ... από τους ΛΑΕτζήδες, Α. Μπιζά)! Βασ. Πριμικήρης για πλημμύρες στη Δυτ. Αττική: Η ανικανότητα κεντρικής εξουσίας και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης είναι εμφανέστατη

πριμικήρης
«Πάλι τα ίδια στην Δυτ. Αττική, πλημμύρες και καταστροφές! Ευτυχώς αυτή την φορά δεν θρηνήσαμε θύματα. Η ανικανότητα της κεντρικής εξουσίας και ειδικότερα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Αττικής είναι εμφανέστατη.

Πριν από λίγους μήνες θρηνήσαμε 24 ανθρώπους από την ανοργανωσιά, τη μη πρόβλεψη, την έλλειψη σχεδιασμού και προπαντός την έλλειψη πολιτικών που θα απέτρεπαν τις καταστροφές και τα ανθρώπινα θύματα. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και οπωσδήποτε θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα.
Σήμερα και πάλι διαπιστώνουμε ότι απ΄ εκείνες τις μαύρες μέρες του 2017 δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα που να διορθώνει την κατάσταση. Πάλι ακούμε δικαιολογίες απαράδεκτες του τύπου “φταίνε οι αλλαγές των καιρικών συνθηκών” και άλλα τέτοια ευτράπελα. Το θέμα βέβαια ξεφεύγει από την αστειότητα όταν αυτά ακούγονται και από την περιφερειάρχη κυρία Δούρου!!!
Χρειάζεται καλός σχεδιασμός, τα απαραίτητα κονδύλια και η άμεση επέμβαση για την προώθηση και ολοκλήρωση όλων των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή. Μόνον έτσι δεν θα θρηνήσουμε το Φθινόπωρο με τις πρώτες βροχές νέα θύματα.
Η ΛΑΕ με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει μέσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους μαζικούς φορείς θα σταθεί στο πλευρό όλων των κατοίκων χωρίς καμιά εξαίρεση. Πιστεύουμε ότι δεν είναι δυνατόν να πλήττεται η λαϊκή περιουσία από τις λεγόμενες “θεομηνίες” αλλά και από τις τράπεζες με τους πλειστηριασμούς και ταυτόχρονα να χάνονται και ανθρώπινες ζωές».
https://iskra.gr/%CE%B2%CE%B1%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CF%84-%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου