Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ρήγμα βάζει λουκέτο στο ΧΥΤΑ Φυλής -Δήμοι: Μην κατεβάζετε σκουπίδια



Κίνδυνο να μείνει η Αττική με τα σκουπίδια στους δρόμους εγκυμονεί το ρήγμα που δημιουργήθηκε σε ένα από τα νέα κύτταρα του ΧΥΤΑ Φυλής, με αποτέλεσμα από το Σαββατοκύριακο να παραμένει κλειστός και πολλοί δήμοι να ζητούν από τους δημότες τους να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το ρήγμα είναι ιδιαίτερα μεγάλο, μήκους περίπου 50 μέτρων, πλάτους 2-3 και βάθους σχεδόν 3 μέτρων, και είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ΕΔΣΝΑ, που δεν έχει ενημερώσει επίσημα για το πρόβλημα με κάποια ανακοίνωση, προσανατολίζεται να ανοίξει ένα από υπόλοιπα δύο νέα κύτταρα, προκειμένου να δοθεί άμεση λύση.
Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες, ανακοινώσεις για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων πρόκειται να κάνει η περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Ρένα Δούρου.
Διαβάστε επίσης: 
http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/rigma-vazi-louketo-sto-chyta-fylis-dimi-min-katevazete-skoupidia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου