Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Σγουρός: Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στην Μάνδρα



Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ», κ. Γιάννης Σγουρός, με δήλωση του επιτέθηκε στην διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έπειτα από τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν για ακόμη μια φορά στην Μάνδρα μετά από την έντονη βροχόπτωση. Ο κ. Σγουρός ανέφερε χαρακτηριστικά » Η αποδεδειγμένη πια ανικανότητα της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής την καθιστά επικίνδυνη για την ασφάλεια και περιουσία των πολιτών.
Για ακόμη μία φορά οι αρμόδιοι συνελήφθησαν κοιμώμενοι και απροετοίμαστοι. Κανένα ουσιαστικό προληπτικό μέτρο, κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, παρά την ανείπωτη τραγωδία του περασμένου Φθινοπώρου. Είναι σαφές ότι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Ευτυχώς που οι πολίτες αντιλαμβανόμενοι την ανεπάρκεια της Πολιτείας έλαβαν από μόνοι τους μέτρα αυτοπροστασίας, προλαβαίνοντας τα πολύ χειρότερα. Αυτό όμως δεν συνάδει με λειτουργία σοβαρού κράτους. Αλίμονο εάν κάθε φορά που βρέχει οι πολίτες στην Μάνδρα βγαίνουν στις ταράτσες. Η Πολιτεία οφείλει μαζί με την Περιφέρεια να δώσουν, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, οριστική λύση στο πρόβλημα υλοποιώντας τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα που έχουν σχεδιαστεί.»

http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/sgouros-apo-tychi-den-thrinisame-thymata-stin-mandra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου