Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο υποψήφιος δήμαρχος –φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης (φωτο)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης από το 1990 έως το 1994 Aχιλλέας Πετράς είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο  φερόμενος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης εκβιαστών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ. Να σημειωθεί ότι ο 69χρονος Α. Πετράς που από το 1997 είχε μεσιτικό γραφείο στην περιοχή, είχε επιχειρήσει να είναι ξανά του 2010 υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου, επικεφαλής της «Κίνησης Πολιτών», ωστόσο τελευταία στιγμή απέσυρε την υποψηφιότητά του.

petras_ilion_aftodioikisi
Σύμφωνα με το βιογραφικό του:
Γεννήθηκε στη Ζηλευτή Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Μικελάτου και πατέρας της Αλεξάνδρας και της Γεωργίας.
► Από του έτους 1975 είναι εγκατεστημένος στο Ίλιον, οδός Μενελάου 121 και Έκτορος.
Σπουδές :
▪ Οικονομικές και πολιτικές επιστήμες στη Συντονιστική Επιτροπή Προώθησης Ελληνικής Οικονομίας <<1970-1971>>.
▪  Διοίκηση επιχειρήσεων χρηματοοικονομικού MANAGEMENT και εργασιακών σχέσεων στη Συντονιστική Επιτροπή Προώθησης Ελληνικής Οικονομίας <<1989-1991>>.
▪  MANAGEMENT I  (στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΔΕΗ, στα πλαίσια επιμόρφωσης ανωτάτων στελεχών).
▪  MANAGEMENT ‘’ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑΛΗΣ’’ (για την αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της Δ.Ε.Η)
▪  Συναλλακτική ανάλυση στη Διοίκηση (MORAX  S.A.),
▪  Ι.Π.Ο.Μ.Ε. (Ίδρυμα Πολιτικών Μελετών και Επιμόρφωσης) Σεμινάρια με θέμα: Συστήματα διοίκησης ελεύθερης οικονομίας και κρατικού παρεμβατισμού,
▪  ΕΛΚΕΠΑ: Σεμινάρια εμπορικά, Βιομηχανικά, (κλωστοϋφαντουργικά, πλεκτά, υφάσματα, ενδύματα) οργάνωση επιχειρήσεων και επενδυτικών προγραμμάτων, λογιστικά, φορολογικά.
Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Κ Η    Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Α
▪ Το 1970 προσελήφθη στη ΔΕΗ. Προήχθη ιεραρχικά στο βαθμό του Επιθεωρητή Διοικητικού κλάδου στη Διεύθυνση Γενικής Επιθεώρησης και συνταξιοδοτήθηκε το 2004.
Παράλληλα:
▪ Από το 1970 εργάσθηκε ως ασφαλιστής ζωής στην εθνικοποιημένη Γαλλική Εταιρία ASSURANCES GENERALES DE FRANCE VIE και το 1975 εις αναγνώριση της εξαιρετικής αποδόσεως του, του απενεμήθη ειδικό δίπλωμα και προήχθη σε ειδικό σύμβουλο της εταιρίας με βαθμό manager.
▪  Το 1976, ίδρυσε στο Ίλιον, Βιοτεχνία Ετοίμων Ενδυμάτων στο όνομα της συζύγου του.
▪ Το 1986 ίδρυσε στο Ίλιον, την εταιρία ‘’ΠΕΤΡΑΣ Ε.Π.Ε.’’  με αντικείμενο: κλωστοϋφαντουργικά, έτοιμο ένδυμα και αθλητικά υποδήματα.
▪ Το 1997 ίδρυσε στο Ίλιον,  επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο Μεσιτικά Γραφεία ‘’ΠΕΤΡΑ’’, (www.mesitikapetra.gr) από τα πλέον σύγχρονα στο είδος τους πανελλαδικά, με αντικείμενο εργασιών την πώληση ακινήτων. (Real Estate)

Σ Υ Ν Δ Ι Κ Α Λ Ι Σ Τ Ι Κ Η   Δ Ρ Α Σ Η
Ανέπτυξε δραστηριότητα σε συλλόγους της Δ.Ε.Η. και στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών (Ε.Κ.Α.), για την υποστήριξη των εργατικών δικαιωμάτων, παλεύοντας για συνδικαλιστικές ελευθερίες και την απαλλαγή από το φίμωμα του συνδικαλιστικού κινήματος.

Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η   Δ Ρ Α Σ Η
Έλαβε,
▪ Τιμητικό Δίπλωμα αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς στα εκπαιδευτικά-επιμορφωτικά προγράμματα του Ο.Ν.Α. (Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης) του Δήμου Αθηναίων.
▪ Τιμητικό Δίπλωμα, από την Πανελλήνια Εταιρία Προστασίας Πασχόντων από  Μεσογειακή  Αναιμία.
▪ Ήταν και είναι παρόν σε όλες τις δραστηριότητες της κοινωνίας του Ιλίου (θρησκευτικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές)
 http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/o-ipopsifios-dimarxos-feromenos-os-arxigos-tis-egklimatikis-organosis-foto/

Τ Ο Π Ι Κ Η    Α Υ Τ Ο Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η
▪  Το 1990 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος του Συνδυασμού ‘’ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ’’ στο Ίλιον, και έφερε ένα αξιοζήλευτο ποσοστό την Πρώτη Κυριακή των εκλογών (32,80%), παίρνοντας τη θέση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου