Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η ομάδα Πατούλη και ο... Σγουρός...


Πατούλης,  Χιωτάκης (πρώην πρόεδρος και αντιπρόεδρος ΕΔΣΝΑ), Ζαχαρόπουλος (Πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων ΕΔΣΝΑ),  Σ. Μεθενίτης (νταμάρια Ιατρού) και Μαυρόπουλος (προξενευτής μοντέλου  Ισραήλ και... Αγίας Παρασκευής και, μάλλον, αυριανός ΝΔίτης Καπετάνιος σκουπιδιών) και... ολίγον παρεμβατικός Σγουρός .
Να δω ποιος υπάλληλος του ΕΔΣΝΑ, ποιος από τη Διοίκηση ΕΔΣΝΑ και ποιος μελετητής θα βγει -  απέναντι - ως "εμπειρογνώμονας" της Δούρου!

Όταν έχεις χαρτογραφήσει επακριβώς το πεδίο, ξέρεις τι λες. Κι εγώ έχω πει: την μεγαλομανία του Μπιζά  θα την πληρώσουν ακριβά και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δούρου και η αριστερά!
Τώρα, που η σύγκρουση γίνεται με όρους πραγματικών πολιτικών δυνάμεων, να σε δω κάβουρα πως περπατάς στα κάρβουνα!
Και μια πρόβλεψη: Η ομάδα μάχης της Δούρου (Καραμεραίοι, Δριβαίοι, Μπιζαίοι, Ιατραίοι, Βρουσταίοι, πρώην μεταμελημένα Σγουράκια και λοιποί) μόνο για πανωλεθρία είναι ικανή, γιατί ποτέ τους δεν κατέκτησαν μια νίκη στα... σκουπίδια (εντός ή εκτός... Βουλής...νομίζω)!
Λοιπόν...

Εκδορέας, χωρίς αστεία περί ταμπανιού...  γιατί... τα αστεία τέλειωσαν!
Γκέγκε;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου