Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

(Χωρίς σχόλια)... Καραμέρος: Η Δούρου είναι σέξι αλλά… –Τι λέει για Τατσόπουλο, Πατούλη



Tην άποψη ότι η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου «είναι σέξι» εκφράζει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Γιώργος Καραμέρος. Μάλιστα, όταν ερωτάται αν η γυναίκα του (σ.σ. η δημοσιογράφος Τάνια Γκιώση) αν η γυναίκα του θα ζηλέψει όταν ακούσει αυτή τη δήλωση, λέει χαρακτηριστικά:
«Αν ζήλευε δεν θα ήμασταν μαζί απ’ τον καιρό του Νώε. Το ότι μία γυναίκα είναι σέξι δεν σημαίνει ότι είναι σέξι και για εμάς. Αλλά έχει κοινό. Πολλοί φίλοι μου με ρωτάνε πώς είναι η Δούρου σαν γυναίκα. Και τους λέω «ναι παιδιά είναι σέξι». Όταν, βέβαια, φωνάζει  χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι δεν είναι πολύ σέξι για μένα, γιατί είμαι πολιτικός  υφιστάμενός της. Βέβαια, σε κάποιους μπορεί να αρέσει και το ζόρικο. Γούστα είναι αυτά».
Όσο για το αν θα τη φλέρταρε αν ήταν ελεύθερος, επικαλείται τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Διερχόμενος την κρίση της μέσης ηλικίας φλερτάρω τη μισή Αθήνα που άφησε ο Τατσόπουλος αμαγάριστη. Η Δούρου έχει έναν τρόπο να στέκεται και να σε κοιτάζει με τέτοιον τρόπο που αν θέλει υψώνει το τείχος του Βερολίνου μπροστά σου και σου κόβει τον αέρα. Εμείς έχουμε μια σχέση εκτίμησης. Δεν παίζεις με το αφεντικό».
Τέλος, ο κ. Καραμέρος   εύχεται στον, άσπονδο φίλο του, Γιώργο Πατούλη μια χρυσή Πρωτοχρονιά!
http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/karameros-dourou-einai-sexi-alla-ti-leei-gia-tatsopoulo-patouli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου