Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Κούνεβα: 340.000 χιλιάδες γροθιές, τρία σπίτια οδοφράγματα και μια καλά αμειβόμενη και "καιροσκοπική " θέση απέναντι στις κινήσεις αλληλεγγύης του ελληνικού λαού!


Στα Συριζαίικα ταξικά κωθώνια δεν αρκεί ο κανιβαλισμός του ελληνικού λαού. Πιστά στην εφαρμογή  του ψυχολογικού πολέμου, που έχουν σχεδιάσει τα κέντρα των διεθνών πατρόνων τους, επιζητούν την ψυχική παραλυτική κόπωση του λαού. Μια παραλυτική κόπωση που περνάει και μέσα από την καιροσκοπική ενσωμάτωση των συμβόλων αντίστασης και εργατικών αγώνων.
Η Κούνεβα υπήρξε ένα τέτοιο σύμβολο.

Σήμερα, η Κούνεβα,  με την πολιτική της στάση σε συνδυασμό με το πόθεν έσχες της, χάνει τον αγωνιστικό συμβολισμό και μετατρέπεται σε γκρίζο σύμβολο του Συριζαίικου οπορτουνισμού:άλλοθι χτεσινής ρήξης, ιδεολογική  νομιμοποίηση της επιδίωξης χρήματος, "ριζοσπαστική" θεσιθηρία και  θράσος  χιλίων πιθήκων.
 Για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν:
Η στήριξη στη Κούνεβα λόγω αγωνιστικού παρελθόντος προωθεί ή υποσκάπτει τις κινήσεις αλληλεγγύης, προωθεί ή υποσκάπτει το εργατικό κίνημα, προωθεί ή υποσκάπτει το αντιρατσιστικό κίνημα;

 Το Οδόφραγμα απερίφραστα δηλώνει: τα υποσκάπτει!
Και αυτό είναι το μέτρο μας απέναντι σε μικροαστικές ηθικολογίες...

Οδόφραγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου