Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

(Ο Συριζαίος και ολίγον ΛΑΕ και αγαπημένος των Στρατούλη και Μπιζά Λ. Μυγιάκης, σπάζει την αποχή - την ημέρα της γενικής απεργίας - όλων των εκφάσεων της αριστεράς στο ΔΣ του Δήμου Αμαρουσίου)! Ο Λευτέρης Μαγιάκης για τη γενική απεργία και διευκρίνισε τη συμμετοχή τους στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο (δ.σ. 8/12) – ΒΙΝΤΕΟ

magiakis-gardelis-vlaxopiotis
Απάντηση από τους Επαμεινώνδα Γαρδέλη και Θανάση Βλαχοπιώτη
Με δήλωσή του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Αμαρουσίου ο Λευτέρης Μαγιάκης αναφέρθηκε στη γενική απεργία που είχαν όλοι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την ίδια ημέρα και στο αίτημα που υπέβαλε και ο ίδιος προς τη διοίκηση να αναβληθούν και οι δύο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, γεγονός που δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση του δήμου και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου συγκεκριμένα. Ο κ. Μαγιάκης ενημέρωσε το σώμα ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η συνάδελφός του Κατερίνα Ψάλτη, που εκπροσωπούσαν χθες την παράταξή τους στο δημοτικό συμβούλιο, θα απέχουν, εξαιρώντας τα θέματα του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του δήμου, λόγω της σοβαρότητάς τους, όπως είπε.
Στον κ. Μαγιάκη απάντησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, υποστηρίζοντας ότι το δημοτικό συμβούλιο είχε οριστεί πριν καθοριστεί η ημερομηνία της απεργίας και τόνισε ότι κανείς εργαζόμενος δεν πιέσθηκε από την πλευρά της διοίκησης. Στον κ. Μαγιάκη απάντησε και ο Θανάσης Βλαχοπιώτης.
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο απουσίαζαν οι παρατάξεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και «Εκτός των Τειχών», όπως και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, που είχαν εντωμεταξύ καταγγείλει τη στάση της διοίκησης να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο, σε ημέρα γενικής απεργίας.





http://www.thessi.gr/?p=170006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου