Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Αντιπαράθεση Βαξεβάνη - Ράπτη. Ομορφος κόσμος, ηθικός, δημοσιογραφικά πλασμένος

Εμείς το έχουμε ξαναγράψει. Στο χώρο της εκδοτικοδημοσιογραφικής αλητείας δεν κάνουν πιάτσα μαλάκες, αλλά λαμόγια περιωπής,  Αλλωστε έχει μείνει ιστορική η κουβέντα που είχε πει ο μακαρίτης ο Νίκος Κακαουνάκης αναφερόμενος στους μεγαλοδημοσιογράφους του σιναφιού του: «Ο καλύτερος από μας, έχει πουλήσει τη μάνα του την ίδια».



Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και το κείμενο που είχε γράψει στην «Ελευθεροτυπία» ο Γ. Βότσης τότε που παρίστανε τον αντιεξουσιαστή: «Στον μπαξέ της δημοσιογραφίας υπάρχουν (κι όχι πάντοτε ευδιάκριτα) τα... εύοσμα άνθη: Προκλητικά νεόπλουτοι αυλητρίδες πάσης εξουσίας, "βαποράκια" της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, "παπαγαλάκια" των κερδοσκόπων, τρωκτικά των μυστικών κονδυλίων, αργόμισθοι πολυθεσίτες, χυδαίοι εκβιαστές, ψυχογιοί των αφεντικών, θεραπαινίδες της πλουτοκρατίας, πράκτορες και χαφιέδες...».

Κάναμε αυτή την εισαγωγή με αφορμή την σκληρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κ. Βαξεβάνη και Χ. Ράπτη ή διαφορετικά στον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στην εφημερίδα «Documento» και στην ιστοσελίδα iefimerida.gr.

Το έναυσμα αυτής της κόντρας δόθηκε όταν ο ιστότοπος του Ράπτη αναπαρήγαγε την καταγγελία της άνεργης δημοσιογράφου Μαρίας Κωνσταντοπούλου, η οποία σε ένα συγκλονιστικό κείμενο της ανέφερε ανάγλυφα την κατάσταση που συνάντησε όταν εκδήλωσε προσφορά εργασίας σε ιστοσελίδα συμφερόντων του Κ. Βαξεβάνη. Η εφημερίδα "Documento" σήκωσε το γάντι και σε ένα ολοσέλιδο κείμενο της σήμερα, -το υπογράφει ο Βαγγέλης Τριάντης-  μιλάει για "αποκάλυψη" αναφέροντας ότι το site, iefimerida.gr,  δημιουργήθηκε σε συνεργασία του υπόδικου για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Κυριάκου Γριβέα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη. Ακολουθάει ένα κείμενο, πεζοδρομιακού χαρακτήρα θα λέγαμε, στην ιστοσελίδα iefimerida, με το οποίο κορυφώνετε η διένεξη και σίγουρα έχουμε να παρακολουθήσουμε αρκετά ακόμα επεισόδια.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά όλη αυτή την διασκεδαστική ιστορία.

Παραθέτουμε αρχικά το δημοσίευμα απ' το "Docoumento"


Το "φαινόμενο" iefimerida.gr και οι σχέσεις Ράπτη - Γριβέα

Οταν ο εμπλεκόμενος στα σκάνδαλα του 9.84 Κυριάκος Γριβέας συνάντησε διαδικτυακά τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κυριάκος Τριβέας με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα iefimerida.gr και τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη; Εάν σκεφτεί κανείς ότι στο ΔΣ της εταιρείας που τρέχει τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα συμμετείχαν το 2011 ο κ. Γριβέας με τον κ. Ράπτη, τότε η σχέση τους είναι κάτι περισσότερο από φιλική.

Το 2009 ήταν καλή χρονιά για τον Κυριάκο Γριβέα και τη σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα. Μέσω της εταιρείας τους C&C International φέρονται να έλαβαν δύο ομολογιακά δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, συνολικής αξίας 17 εκατ. ευρώ. Τα δάνεια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δόθηκαν δίχως επαρκείς εξασφαλίσεις, ενώ φέρονται επίσης να έχουν καταστεί ανεπίδεκτα εισπράξεως. Από τα 17 εκατ. ευρώ, τα 15 δαπανήθηκαν από το ζεύγος Γριβέα όχι για τον σκοπό που τους είχαν χορηγηθεί, αλλά για την εξαγορά τριών δικών τους κυπριακών εταιρειών, που είχαν όμως αρνητική θέση. Το ζεύγος Γριβέα βαρύνεται όμως και με κάτι ακόμη, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο. Το ΤΤ είχε συστήσει την εταιρεία Postbank Green Institute από κοινού με τη C&C International.

Η τελευταία φέρεται μάλιστα να κατέβαλε το ποσοστό της μέσω δανεισμού από το ΤΤ, ο οποίος όμως δεν ήταν ο μοναδικός. Τον Οκτώβριο του 2010 η νέα εταιρεία έλαβε άλλο δάνειο από το ΤΤ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Η διαφορά αυτού του δάνειου ήταν ότι τα χρήματα φέρονται να διατέθηκαν μέσω τιμολογήσεων για διαφημιστικές προβολές, συνέδρια κ.λπ. σε άλλες εταιρείες του ζεύγους.

Την ίδια περίοδο, ο κ. Γριβέας φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento να σύναψε δύο συμβάσεις με τον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84, συνολικού ύψους 1,183 εκατ. ευρώ. Με λίγα λόγια, το ζεύγος Γριβέα εμφανίζεται για δύο χρόνια, το 2009 και το 2010, να λαμβάνει ζεστό χρήμα ύψους 20,6 εκατ. ευρώ, για τα οποία σήμερα έχουν ασκηθεί σε βάρος του κατηγορίες. Πρόκειται για ιδιαίτερα υψηλό ποσό, με το οποίο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει αρκετές από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Ενα χρόνο μετά, το 2011, έκανε την εμφάνισή της η ειδησεογραφική ιστοσελίδα iefimerida.gr. Ως εκδότρια εταιρεία ήταν η New Media Network Synapsis SA, συμφερόντων Κυριάκου Γριβέα. Μαζί με τον κατηγορούμενο για τα θαλασσοδάνεια του ΤΤ συμμετείχε στο ΔΣ της εταιρείας τον Ιούνιο του 2011 ο Χρήστος Ράπτης. Ο μεν Γριβέας ως εκτελεστικό μέλος, ο δε Ράπτης ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Είναι άγνωστο εάν τα χρήματα τα οποία δαπανήθηκαν για την iefimerida.gr προέρχονταν από τις επίμαχες συμβάσεις. Οπως άγνωστη είναι και η σχέση του Χρήστου Ράπτη με τον Κυριάκο Γριβέα στο ευρύ κοινό. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο κ. Γριβέας απασχόλησε την κοινή γνώμη με την εμπλοκή του στην υπόθεση του ΤΤ, η σχέση του με την iefimerida.gr και τον Χρήστο Ράπτη ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε, παρά το γεγονός ότι τα διάφορα δημοσιεύματα της εποχής αναφέρθηκαν εκτενώς στις επιχειρηματικές δραστηριότητές του. Ο κ. Γριβέας φέρεται να αποχωρεί από το ΔΣ της New Media Network Synapsis SA. Αντίθετα, ο μέχρι και σήμερα αρθρογράφος της iefimerida.gr Χρήστος Ράπτης παρέμεινε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Το μυστικό της επιτυχίας της ιστοσελίδας

Η iefimerida.gr χαρακτηρίστηκε από αρκετούς «φαινόμενο» στον χώρο του διαδικτύου. Οχι τόσο για το ποιοτικό της περιεχόμενο όσο για τη γρήγορη άνοδό της σε ό,τι αφορά την κατάταξη από άποψη επισκεψιμότητας αλλά και τον τρόπο παρουσίασης της ειδησεογραφίας. Πομπώδεις τίτλοι, υπερβολή που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της παραποίησης, με ολίγη πολιτική τοποθέτηση και μπόλικο λάιφ στάιλ ήταν η συνταγή που ακολούθησε προκειμένου να κερδίσει όλο και περισσότερα κλικ. Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται ότι έχει στον Αδωνη Γεωργιάδη, τα tweets και τις δηλώσεις του οποίου φιλοξενεί συχνά πυκνά με θετική διάθεση. Αντίθετα, σε άλλες περιπτώσεις η κριτική που ασκεί μπορεί να χαρακτηριστεί ότι αγγίζει τα όρια της εμπάθειας.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της iefimerida.gr αποκτήθηκε από τον κ. Γριβέα το 2011. Συστάθηκε αρχικά το 2007 στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της Νομαρχίας Αθηνών με την επωνυμία Λιβάνης Οργάνωση Συνεδρίων Ανώνυμη Εταιρεία και διακριτικό τίτλο Livanis Professional Congress Organisers.
Σκοπός της ήταν μεταξύ άλλων «η οργάνωση και επιμέλεια διεξαγωγής συνεδρίων, συμποσίων, ημερίδων και εκθέσεων», η «παραγωγή πάσης φύσεως εκδόσεων σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή», όπως επίσης και «ο σχεδιασμός ιστοσελίδων στο διαδίκτυο».

Το μετοχικό κεφάλαιο της ανερχόταν σε 60.000 ευρώ, ενώ στο ΔΣ της εταιρείας συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Ηλίας Λιβάνης, γιος του Αντώνη Λιβάνη και ιδιοκτήτης των εκδόσεων Λιβάνη και του περιοδικού «Επίκαιρα», όπως επίσης και η αδερφή του Γιώτα. Η εταιρεία παρέμεινε στα χέρια της οικογένειας Λιβάνη μέχρι και τον Μάρτιο του 2011, όταν αποφασίστηκε η τροποποίηση του καταστατικού της και η μετονομασία της σε New Media Network Synapsis SA. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη νέα εταιρεία ορίστηκε με πενταετή θητεία ο επιχειρηματίας Κυριάκος Τριβέας. Λίγο μετά, εξεδόθη από τη συγκεκριμένη εταιρεία η iefimerida.gr.

Το κείμενο της απάντησης στον Κώστα Βαξεβάνη που υπογράφετε από τον Χρήστο Ράπτη, μόνο δημοσιογραφικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Βρίθει χαρακτηρισμούς για τον εκδότη του Docoumento, απαξιωτικά σχόλια για το πρόσωπο του και προαναγγέλει ότι το επόμενο επεισόδιο θα το παρακολουθήσουμε στις δικαστικές αίθουσες

Ακου γιγαντάκο Βαξεβάνη!

Φαίνεται ότι ο Κωστάκης ο Μπαξεβάνης που βλέπει τη φυλλάδα του να πατώνει κυκλοφοριακά (πήγαινε για 150.000 φύλλα την εβδομάδα και με το ζόρι κρατιέται λίγο πάνω από τα 10.000 φύλλα χωρίς καπέλο και χωρίς να έχει δει ακόμα τον πάτο), χάνει την ψυχραιμία του και γράφει αγυρτείες, νομίζοντας ότι αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά του iefimerida.

Ενώ στην πραγματικότητα πουλάει φούμαρα και στα δικαστήρια που θα τον πάμε θα δει τα δικά μας απόκρυφα, θα τα κάνει όλα γαργάρα και θα κάνουμε όλοι εδώ στο iefimerida διακοπές το καλοκαίρι με τα λεφτά που θα του πάρουμε.

Στην αρχή σκέφτηκα να μην απαντήσω στις γελοιότητές του. Τι «διάλογο» να κάνεις με ένα βόθρο, αλλά τελικά λέω να τον γλεντήσω και να φτιάξω τη διάθεση των αναγνωστών μας με τα έργα και τις ημέρες του Κωστάκη του Μπαξεβάνη.

Μάλλον τον έτσουξε το δημοσίευμά μας για τα 300 ευρώ που δίνει στις γαλέρες του στους εργαζόμενους του προσπαθώντας και από πάνω να τους πείσει ότι θα τους αλλάξει τη ζωή.
Και επειδή η δημοσιογραφία και ο Μπαξεβάνης είναι δύο κόσμοι που δεν συναντήθηκαν και δεν θα συναντηθούν ποτέ επινόησε τον Γριβέα και την βραχύβια συνεργασία που είχα μαζί του όταν ξεκίνησα το 2011 το iefimerida.gr με 9 εργαζομένους και 12.000 ευρώ κεφάλαιο που πήρα δανεικά από ένα φίλο.

Για να ξέρεις λοιπόν Κωστάκη και να μην γράφεις γελοιότητες, με τον Γριβέα συνεργάστηκα επαγγελματικά για μερικούς μήνες από τον Μάρτιο του 2011, όταν βγήκε το site στον αέρα, έως τον Νοέμβριο του 2011 (Δείτε το ΦΕΚ με το ΔΣ της εταιρείας από 16/11/2011), οπότε ο Γριβέας αποχώρησε από το site, έχοντας ήδη εγκατασταθεί στο Λονδίνο.
Δες το ΦΕΚ να ξεστραβωθείς, αν και είμαι βέβαιος ότι το ήξερες και το απέκρυψες νομίζοντας ότι θα δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Ο Γριβέας λοιπόν έφυγε το 2011 (και όπως θα πληροφορηθούν -με στοιχεία- στην αγωγή που στέλνω για μποναμά  οι δικηγόροι σου, και όχι με αέρα κοπανιστό όπως κάνεις εσύ), αφήνοντας μου χρέη που έκανα χρόνια να ξεπληρώσω. Αυτά είναι γνωστά πράγματα στην πιάτσα και θα στα έλεγαν αν ρώταγες. Πριν από εσένα Κωστάκη, με έψαξαν οι πολιτικοί σου προϊστάμενοι και δεν βρήκαν τίποτα. Τα απόκρυφά μου βρήκαν, αυτά που θα δεις και εσύ στα δικαστήρια.
Σου θυμίζω λοιπόν ότι ο Γριβέας πήρε το δάνειο το 2009 και μέχρι το 2011 που συνεργαστήκαμε δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Εκτός και αν έπρεπε να κάνω τη δημοσιογραφία της χαρτορίχτρας που κάνεις εσύ και να μαντέψω, ότι η εταιρεία του Γριβέα θα χρεοκοπούσε λόγω της κρίσης και δεν θα μπορούσε ο άνθρωπος να αποπληρώσει τα δάνειά του. Μέχρι και τον Ιούλιο του 2011 που αποχώρησε από το site ο Γριβέας δεν είχε τίποτα το μεμπτό.

Εσύ όμως που συνεταιρίστηκες με τον Καλογρίτσα για να βγάλεις τη φυλλάδα που ειδικεύεται στην ψευδολογία, ήξερες πολύ καλά τις μέρες και τα έργα του μέγα φοροφυγά, μπροστινού πολλών κυβερνήσεων (και του ΣΥΡΙΖΑ), και συνομιλητή του Τρομπούκη και του Βλαστού. Με τον βαρυποινίτη Βλαστό δεν συνομιλούσε ο Καλογρίτσας στο τηλέφωνο από τον Κορυδαλλό και τον αποκαλούσε γιγαντάκο του, αγάπη του, παιδί του; Και ο Βλαστός δεν ήταν αυτός όπως καταγράφηκε η τηλεφωνική τους συνομιλία από τον κοριό της ΕΥΠ που αποκαλούσε τον Καλογρίτσα «πατέρα» του; Ευλόγως δεν μπορώ να αναρωτηθώ και εγώ αν με τον Βλαστό έχετε τον ίδιο «πατέρα», αφού ο συνεταίρος σου σε βοήθησε να βγάλεις τη φυλλάδα και να κοροϊδεύεις την κοινωνία και να συκοφαντείς όποιον μιλάει ελληνικά;

Εσύ Κωστάκη Μπαξεβάνη δεν διάβασες το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ που έγραφε ότι ο Καλογρίτσας για να φοροδιαφεύγει παρίστανε ότι ζούσε με 300 ευρώ το μήνα ενώ είχε στις τράπεζες εκατομμύρια ευρώ; (Την ταρίφα αυτή των 300 ευρώ για τους εργαζόμενους από εκεί την εμπνεύστηκες;). Δεν διάβασες Κωστάκη Μπαξεβάνη πριν συνεταιριστείς με τον Καλογρίτσα ότι ελέγχεται για φοροδιαφυγή ύψους 32,8 εκατομμυρίων ευρώ; Και καλά δεν διάβασες, δεν άκουσες ότι το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας αναφέρει ότι ο Καλογρίτσας πήρε δάνειο 77 εκατομμυρίων ευρώ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ από την Τράπεζα Αττικής; Να δούμε πότε και αν θα τα γυρίσει. Να μην αναρωτηθώ και εγώ αν τα λεφτά που βρήκες για την εφημερίδα σου δεν είναι γνωστό αν προέρχονται από φοροδιαφυγές και θαλασσοδάνεια; Ή από τα άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ που πήρε πάλι από την Τράπεζα Αττικής για να καπαρώσει την άδεια για τα «βοσκοτόπια TV»;

Ο συνεταίρος σου και εκδότης της φυλλάδας σου δεν είναι ο Καλογρίτσας που πήρε τηλεοπτική άδεια με μαϊμού βοσκοτόπια και γελούσε το πανελλήνιο και στο τέλος αναγκάστηκε η κυβέρνηση να τον αποσύρει γιατί έγιναν όλοι μαζί ρόμπα;

Και θα έπρεπε εσύ ο «Ρομπέν των ΣΥΡΙΖΟδιαπλεκόμενων» να μας εξηγήσεις πώς συνεργάζεσαι με φοροφυγάδες που έχουν πάρε δώσε με βαρυποινίτες και πήραν δάνεια επί ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως να αναρωτηθώ και εγώ πώς εσύ που κατήγγειλες τον συγχωρεμένο τον Βγενόπουλο και παριστάνεις τον απολογητή της διαφάνειας και της αντιδιαπλοκής συνεργάζεσαι με όλους αυτούς;

Εσύ δεν ήσουν Κωστάκη Βαξεβάνη που όταν έβγαλες τη λίστα Λαγκάρντ το πρώτο πράγμα που έκανες ήταν να προσπαθήσεις να λουφάρεις το όνομα του τότε αφεντικού σου και σε πήραν χαμπάρι και έγινες ρόμπα ξεκούμπωτη;

Εσύ γιγαντάκο Κωστάκη που πολεμούσες τον Βενιζέλο με τον πιο χυδαίο τρόπο δεν ήξερες ότι όταν ο Βενιζέλος ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και υπουργός Οικονομικών τον έγλυφε πατόκορφα ο συνεταίρος σου ο Καλογρίτσας; Και του έλεγε «Βαγγέλη μου, ζω μόνο για σένα και ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και σώθηκε η χώρα»; Και τον εγκατέλειψε επειδή δεν του έδωσε δουλίτσες και μετά ήθελε ο Καλογρίτσας να κάνει τον Σπίρτζη αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τελικά τον πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ;

Εσύ γιγαντάκο Κωστάκη Μπαξεβάνη δεν ήσουν διευθυντής ενημέρωσης (και παχυλά αμειβόμενος) στην τηλεόραση του επιχειρηματία Γιάννη Καραγιώργη που ζήτησε η Ιντερπόλ την έκδοσή του στην Ολλανδία για απάτη; Πώς γίνεται ένας ρεπόρτερ της δικής σου κλάσης να μην έχει προβλέψει ότι θα κυνηγούσαν το πρώην αφεντικό σου για απάτη στην Ολλανδία;

Εσύ δεν έμαθες ότι ο Σπίρτζης έκοψε την Εθνική Οδό Πάτρας-Πύργου σε οκτώ κομμάτια και τα τρία τα έδωσε στον εκδότη σου τον Καλογρίτσα; Μήπως από αυτά πληρώνετε τη φυλλάδα σας;

Εγώ όπως βλέπεις μιλάω με ονόματα, διευθύνσεις και στοιχεία και όχι με ψέμματα. Και τι φταίμε εμείς βρε Κωστάκη που ήθελες να γίνεις και εκδότης και πάτωσες και έχεις φλομώσει την αγορά στα καπέλα;

Και επειδή στην χαζοχαρούμενη, γυμνή από περιεχόμενο φυλλάδα σου κάνεις τις γνωστές χωριάτικες εξυπνάδες, εγώ στον ΑΘΗΝΑ 9,84 έπαιρνα 1.500 ευρώ όταν εσύ κονομούσες χοντρά (δείτε τις αμοιβές που έπαιρνε στην ΕΡΤ) επί Γιώργου Παπανδρέου στην ΕΡΤ με εκείνες τις ταξιδιωτικές κουταμάρες που δεν τις έβλεπε ούτε η μάνα σου.

Τρέχα λοιπόν να κάνεις μαγκιές και εκβιασμούς εκεί που σε παίρνει γιατί κάτι μαχαλόμαγκες σαν και εσένα εδώ στο iefimerida τους έχουμε για πρωινό.
Να δούμε τώρα τι θα λες στις τράπεζες και στις διαφημιστικές που πήγαινες και τους έλεγες ότι θα πουλάς 150.000 φύλλα την εβδομάδα, όταν σε λίγο με τη φυλλάδα σου θα τυλίγουν ψάρια στο λιμάνι.

Εχεις καταντήσει τόσο αστείος που σήμερα στη φυλλάδα σου οι μόνες διαφημίσεις που έχεις είναι κρατικές και μία πολυεθνικής φαρμακευτικής.
Εσύ ο τιμητής της αριστερής ηθικής που κατήγγειλε τη διαπλοκή των ΜΜΕ με τις τράπεζες και το κράτος τώρα ζεις με κρατικές διαφημίσεις που σου δίνουν για να βρίζεις τους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πες στο συνέταιρό σου τον μπάρμπα-Χρήστο Καλογρίτσα που είναι γνωστός χουβαρντάς να σου δώσει κανένα φράγκο να δώσεις στα παιδιά που θέλεις να τα προσλάβεις με 330 ευρώ μεικτά και προσπαθείς να τα πείσεις ότι θα αλλάξει η ζωή τους.

Κι αν είσαι μάγκας σε προκαλώ να δώσουμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στη δημοσιότητα για να δούμε ποιος έχει και ποιος δεν έχει λεφτά, για να μην κοροϊδεύουμε την κοινωνία.

Αυτά για σήμερα και ραντεβού στα δικαστήρια Κωστάκη Μπαξεβάνη γιγαντάκο, «αδερφούλη» του Βλαστού!

ΥΓ: Για τα δημόσια έργα του αφεντικού σου θα γράψεις τίποτα;
Εναν Τοξότη που έχει πάρει όλα τα έργα της ΔΕΗ επί ΣΥΡΙΖΑ τον ξέρεις; Και τι σχέση έχει με το αφεντικό σου;

Ομορφος κόσμος, ηθικός, δημοσιογραφικά πλασμένος


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_50.html


http://odofragma-skas.blogspot.gr/2016/12/blog-post_22.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου