Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Τί θα γίνει με αυτόν τον κομμουνιστή δήμαρχο της Πάτρας; ΕΛΕΟΣ πχια με αυτόν και τους μπολσεβίκους του.

Φωτογραφία του χρήστη Νομικά Ανάλατα.

Τί θα γίνει με αυτόν τον κομμουνιστή δήμαρχο της Πάτρας; 
Αυτόν τον... πως τον λένε ξερωγω... Πελετίδη... έχει κάνει σοβιέτ την Πάτρα... χαλάει και η πιάτσα... δεν έχει το θεό του... ΕΛΕΟΣ πχια...

Άκουσον άκουσον! 
Κάνει διανομή φαγητού κατ' οίκον σε όσους είναι άποροι και αδυνατούν είτε λόγω αναπηρίας είτε λόγω προχωρημένης ηλικίας να βγουν έξω από τα σπίτια τους! 
Δεν φτάνει που τους ταΐζουμε πρέπει να τους το πάμε και στο σπίτι! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! 
Σε όλους τους άπορους εξασφάλισε την καθημερινή διατροφή τους. Γίνονται αυτά;

Στα σχολεία μοιράζει καθημερινά πρόγευμα! Δεν μπορεί να αφήνουμε λέει νηστικά τα παιδιά στα σχολεία! Το θεωρεί απαράδεκτο! Μέγας είσαι Κύριε! Τρελάθηκε αυτός ο κομμουνιστής; 
Και τί μας νοιάζει ρε κομμουνιστοσυμμορίτη αν θα φάνε τα παιδιά στα σχολεία; ας πρόσεχαν, ας δούλευαν, ας είχαν γονείς άξιους, εργατικούς, και με επιχειρηματικό πνεύμα που θα εξασφάλιζαν στα παιδιά το πρόγευμά τους! Σε τελευταία ανάλυση ας μην είχαν φτωχούς γονείς. 
Τί το κάναμε εδώ; Σοβιετία; Και σαν να μην έφτανε αυτό πήγε και μείωσε τα δημοτικά τέλη στους φτωχούς και τα αύξησε στους πλούσιους. 
Τί είναι αυτά ρεεεε; Ποιός είσαι εσύ που πας και χτυπάς έτσι άδικα και μπαμπέσικα το κεφάλαιο; Να πλερώσουν οι φτωχοί κύριος. Τί δουλειά έχουν να πληρώνουν οι πλούσιοι για τη φτωχολογιά; Ποιός σου είπε εσένα ότι πρέπει να πληρώνουν οι πλούσιοι; Πού τα έχεις ξαναδεί εσύ αυτά; Αν δεν μπορούν να προσαρμοστούν οι φτωχοί ας ψοφήσουν. 
Δηλαδή πώς την είδες; Μια δίνεις τις παραλίες με ελεύθερη πρόσβαση στο λαουτζίκο, μια καταργείς την ελεγχόμενη στάθμευση, μια δίνεις τις ελιές του δήμου στους φτωχούς, μια παρέχεις δωρεάν δημιουργική απασχόληση σε παιδιά... τί είναι αυτά; αναδιανομή πλούτου εις βάρος των πλουσίων;
Υπερασπίζεται λέει τα λαϊκά συμφέροντα! Σιγά ρεεε! 
Και ποιός είσαι εσύ που τα υπερασπίζεσαι; Η αστική δημοκρατία δεν χρειάζεται προστάτες. 
Να πας στη Βόρειο Κορέα. Να πας στην Κούβα. ΟΧΙ εδώ. Χριστουγεννιάτικο χωριό λέει για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών! Τί είναι αυτοί οι κομμουνιστές ρε; Ετοιμάζει κτήριο για να στεγάσει όλους τους αστέγους! Θα μας χρεωκοπήσουν! Ας κοιμηθούν στο δρόμο. Τι μας νοιάζει εμάς; Άστεγοι είμαστε; Θα πληρώσουμε για να κοιμούνται οι άστεγοι; Ρε δεν πάτε καλα! 

Τόσα και τόσα καλά κάνουν τα καλά αφεντικά μας και τα κρύβετε! Θεωρείτε σημαντικό αυτόν τον Πελετίδη ξερωγω... τη μια δεν παραδίδει τα στοιχεία των δημοτικών υπαλλήλων, την άλλη ξηλώνει κάγκελα και λέει ότι το λιμάνι ανήκει στον Πατραϊκό λαό, την παρ' άλλη δεν δίνει τα αποθεματικά στον Τσίπρα... έχει λέει προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική... ρε ΟΥΣΤ... ένας δικαστής δεν μπορεί να βρεθεί να τον χώσει μέσα να τελειώνουμε; ΕΛΕΟΣ πχια με αυτόν και τους μπολσεβίκους του.


Νομικά Ανάλατα

http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_54.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου