Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και συνδικαλιστών της ΠΟΕ – ΟΤΑ



Ένταση επικράτησε μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και συνδικαλιστών της ΠΟΕ – ΟΤΑ, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να συναντηθούν με τον γενικό γραμματέα Κώστα Πουλάκη. Τελικά εμποδίστηκαν από άνδρες της αστυνομίας και αποχώρησαν όταν ενημερώθηκαν ότι ο κ. Πουλάκης απουσίαζε.

Αυτή τη στιγμή οι συνδικαλιστές και άλλοι εργαζόμενοι πραγματοποιούν πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στη Βασ. Σοφίας,  στο πλαίσιο της στάσης εργασίας (7:00-12:00), με αίτημα την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων συμβασιούχων εργαζόμενων στην καθαριότητα των δήμων.
Οι διαδηλωτές ζητούν να καταβληθούν δεδουλευμένα και να μην απολυθούν όσοι εμπίπτουν στην πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θέτει το 24μηνο ως ανώτατο χρόνο υπηρεσίας των συμβασιούχων.
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/mikris-ektasis-epeisodia-metaxi-astinomias-kai-sindikaliston-tis-poe-ota/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου