Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Πατούλης εμπλέκεται στο σκάνδαλο Σαλμά



Η εμπλοκή του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη, στο σκάνδαλο των παραπεμπτικών διαγνωστικής αρθροσκόπησης που χορηγούσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς, δίνει νέα διάσταση στη μέθοδο διακυβέρνησης που άσκησαν από κοινού με το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «όπως επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, ο Γ. Πατούλης, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΙΣΑ, ήταν αυτός που είχε υπογράψει τη βεβαίωση λειτουργίας του διαγνωστικού εργαστηρίου, το οποίο συστεγαζόταν με το ιατρείο του Μ. Σαλμά και ανήκε στον γαμπρό του, Αθανάσιο Αρβάλη. Ωστόσο, η γνωμοδότηση αυτή αντίκειται στον σχετικό νόμο που περιγράφει τον κανονισμό λειτουργίας των διαγνωστικών εργαστηρίων, καθώς το συγκεκριμένο εργαστήριο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την ένταξη στον ορισμό των ιδιωτικών διαγνωστικών εργαστηρίων!
Για ακόμα μία φορά, αποδεικνύεται ότι η ΝΔ, σε αγαστή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, δεν έκαναν τίποτε άλλο πέρα από το να λεηλατούν το δημόσιο, με αποτέλεσμα την πλήρη διάλυση κρίσιμων δομών για τους πολίτες όπως αυτή της δημόσιας υγείας. Αναμένουμε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να δώσει, έστω και τώρα, εξηγήσεις για τις αθλιότητες αυτές.», καταλήγει η ανακοίνωση.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/syriza-kai-o-patoulhs-empleketai-sto-skandalo-salma.4301031.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου