Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

(Παρέμβαση ΕΔΣΝΑ: Οι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ δεν είναι Δούρου, Χουντής, Γκιτάκος,ΠΡΩΣΥΝΑΤ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΛΑΕ! Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον καιροσκοπισμό του Μπιζά, ο οποίος σαν τσιμπούρι κολλάει όπου τον συμφέρει και μετά την κάνει με παγωμένο αίμα φιδιού! Ιδιαίτερα, οι πρώην συναγωνιστές του στην ΑΕΝΚ γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το φουστανάτο "ευχαριστώ" του)! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Γ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Θ. ΜΠΙΖΑ «ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ !»

http://www.newmoney.gr/media/k2/items/cache/b5ed23167e4a2799ad71a5009f297abd_XL.jpg?t=1475038750


Ο πρώην  συνδικαλιστής  «αμορτισέρ» Θ. Μπιζάς  μνημονιακός πλέον, στην προσπάθεια του να διεμβολήσει το συνδικαλιστικό κίνημα με την δημιουργία φιλοκυβερνητικής  συνδικαλιστικής παράταξης, (δεν δίστασε να στρατολογήσει και αναξιόπιστο..... εργαζόμενο ως υποψήφιο στα υπηρεσιακά συμβούλια,πρόσωπο τελείως ακατάλληλο να εκπροσωπησει εργαζόμενους,για γνωστους …λόγους .. για τους οποιους ο ιδιος παλαιότερα ..έφτυνε τον κόρφο του! Τι άλλαξε άραγε.) συχνά πυκνά ασχολείται με το Σωματείο του ΕΔΣΝΑ, του οποίου ποτέ δεν μπόρεσε να γίνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου, λόγω της μεγάλης  συμπάθειας!!!!!  που έτρεφαν οι συνάδελφοι μας στο πρόσωπο του. Η μεγάλη αυτή «συμπάθεια» του δημιούργησε συμπλεγματική συμπεριφορά.

 Έτσι  ο  συμπλεγματικός  εργοδοτικός – κυβερνητικός πρώην συνδικαλιστής για να πουλήσει (πολιτικό- συνδικαλιστική)  εκδούλευση στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προσπαθεί να ασκήσει κριτική σε οποιαδήποτε απόφαση του Σωματείου θεωρεί ότι αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση. Αντί λοιπόν να ασκήσει κριτική στη μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης ως πρώην «αντιμνημονιακός», για τις ιδιωτικοποιήσεις, για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, για την μείωση των συντάξεων, για την υπερφορολόγηση των πολιτών, για τους νέους ανέργους που δημιουργεί η εφαρμογή του πιο σκληρού μνημονίου, ο νυν μνημονιακός οπορτουνιστής, προσπαθεί να κατηγορήσει και να ασκήσει κριτική στα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας με περίεργες και ανυπόστατες  αναρτήσεις.
Με τέτοιες πρακτικές και αναρτήσεις, θα υπηρετεί η φιλοκυβερνητική παράταξη που θέλει να δημιουργήσει τον εργοδοτικό  συνδικαλισμό. Επειδή δε συχνά πυκνά αναφέρεται στο  λόμπι των σκουπιδιών, τον προκαλώ να μας απαντήσει, εδώ και δύο χρόνια που Αντιπρόεδρος στον ΕΔΣΝΑ είναι η κ. Μπιζά και αυτά που συμβαίνουν είναι τα χειρότερα, ποιό λόμπι σκουπιδιών είναι;;;;;



Του θυμίζω λοιπόν σχετικά με τις ανακοινώσεις,ότι το Σωματείο μας όπως το 2013 έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης για τους εργαζόμενους στην Ε.Ρ.Τ, έτσι και σήμερα  εκφράζει  δημόσια την αντίθεση του, στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης, η οποία προσθέτει νέους ανέργους.Σε ότι αφορά τους διορισμένους διοικητικούς Γραμματείς θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση κάθε Δημοκράτη πολίτη να  δηλώσει την κάθετη αντίθεση του στην πρόθεση της Κυβέρνησης να  αφαιρέσει τις αρμοδιότητες των εκλεγμένων Δημάρχων και να τις μεταβιβάσει στους διορισμένους διοικητικούς Γραμματείς, καταργώντας έτσι την  λαϊκή βούληση, μετατρέποντας τους  Δήμους σε παραρτήματα της εκάστοτε Κυβέρνησης.
Σε ότι αφορά την σύσταση της Επιτροπής Υγιεινής Ασφάλειας Εργαζομένων(Ε.Υ.Α.Ε)  και τις βαρύγδουπες γνώσεις του για την νομοθεσία, γελάμε, βέβαια το ίδιο γέλιο μας έχει προσφέρει και ως «ειδικός σκουπιδολόγος....!!!!».Έπειδή το απόλυτο κατάντημα είναι να πουλά νομικές γνώσεις ο Μπιζάς, τον ενημερώνουμε, ότι  εν ισχύ είναι ο «κώδικας νόμων για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων» Ν.3850/10 όπου στο άρθρο 7 για την εκλογή μελών Ε.Υ.Α.Ε.παρ. 1 ρητά αναφέρει ότι:«Τα συμβούλια εργαζομένων υποδεικνύουν τα μέλη της Ε.Υ.Α.Ε. από τα μέλη τους. Αν στην επιχείρηση δεν υπάρχουν εκπρόσωποι ή συμβούλια εργαζομένων, που προβλέπονται από νόμο, οι εργαζόμενοι εκλέγουν σε γενική συνέλευση, που συγκαλείται για το σκοπό αυτό κάθε δύο χρόνια, τα μέλη της Ε.Υ.Α.Ε. ή τον εκπρόσωπο τους, για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, με άμεση και μυστική ψηφοφορία.»
Πρός απόλυτη ενημέρωση, του επισημαίνω ότι τα μέλη της Ε.Υ.Α.Ε του Ε.Δ.Σ.Ν.Α, στις τελευταίες εκλογές του Σωματείου μας έλαβαν τουλάχιστον δεκαπλάσιες ψήφους, από αυτές που έπαιρνε οπρώην συνδικαλιστής νυν μνημονιακόςκαι «αμορτισέρ», ως υποψήφιος για το Σωματείο. Τί άραγε τον έκαψε και ασχολείται με την Ε.Υ.Α.Ε;;; μήπως τα πρόσωπα που την απαρτίζουν τον έκαναν να χάσει την ψυχραιμία του και να γράφει ψευτιές και  γελοιότητες ή  σκέφτηκε και είπε «δε βαριέσαι, θα με φτύνουν θα με φτύνουν,θα στεγνώσουν από σάλιο, θα σταματήσουν», απαντώ είμαστε πολλοί και έτσι δεν στεγνώνουμε από σάλιο.
Θεωρώ  ότι είναι  η απόλυτη συνδικαλιστική ξεφτίλα να μην μπορείς να πατήσεις στο χώρο της εργασίας σου, από την αγάπη που σου έχουν οι συνάδελφοί σου  και να θέλεις  να δώσεις μαθήματα συνδικαλιστικής αγωγής και δεοντολογίας. Γι αυτό  δεν ασχοληθήκα  μέχρι τώρα με τον κάθε περίεργο. Αν όμως ξαναπροκληθώ  θα απαντήσω ακόμη πιο σκληρά.  Τέρμα οι αλητείες.

https://docs.google.com/document/d/1SgJFRI5B5q0zGJ36QFtvGI00VWU_YfLZZ1BeAKe8j_U/edit#heading=h.gjdgxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου