Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Πλεύση Ελευθερίας: Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μιλάμε για τις Γερμανικές Οφειλές


Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Στις 6μμ στον Κινηματογράφο Δεξαμενή (Πλατεία Δεξαμενής, Αθήνα)
μιλάμε στους πολίτες για τις



Γερμανικές Οφειλές

Ποιες είναι οι αξιώσεις της χώρας

Τι δεν κάνουν οι Κυβερνήσεις

Τι πρέπει να γίνει




Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, Ημέρα της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, θα γίνει η πρώτη από τις 4 δημόσιες παρεμβάσεις – εκδηλώσεις του νέου νομικού φορέα που συγκρότησε με πρωτοβουλία της, η Πλεύση Ελευθερίας και το “ΟΧΙ στα Ναι τους”.
Ο φορέας θα διεκδικήσει, εκ μέρους των πολιτών, την απόδοση Δικαιοσύνης σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος, τις οποίες πουλάει η Κυβέρνηση:





  • Γερμανικές Οφειλές
  • SIEMENS
  • ΕΛΣΤΑΤ
  • Χρέος-Μνημόνιο





Και σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις που αγγίζουν το δημόσιο συμφέρον και αφορούν το παρόν και το μέλλον μας (ιδιωτικοποιήσεις, τράπεζες, ταμεία και κάθε υπόθεση όπου ο λαός και η χώρα μας έχουν ενεργές αξιώσεις εναντίον κυβερνήσεων, δανειστών, συμβούλων, τραπεζιτών και λοιπών υπαιτίων)



Τη Δευτέρα αποκαλύπτουμε την αλήθεια για τις Γερμανικές Οφειλές.



Στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί στους πολίτες το επίσημο όνομα του νομικού φορέα.



-Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, 6μμ στον Κινηματογράφο Δεξαμενή (Πλατεία Δεξαμενής, Αθήνα)
Μερικά στοιχεία για την Πρωτοβουλία

Η πρωτοβουλία συγκρότησης του νομικού φορέα διεκδίκησης Δικαιοσύνης ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου με το γνωστό βίντεο “Τώρα θα μιλήσουμε νομικά” (εδώ θα βρείτε το βίντεο https://www.plefsieleftherias.gr/ola-ta-promo-video-gia-ti-synentefxi-typou-tis-tritis-692016/) και με τη Συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (εδώ θα βρείτε το δελτίο τύπου https://www.plefsieleftherias.gr/o-kyvos-errifthi-nomikos-foreas-gia-siemens-germanikes-ofiles-elstat-chreos-mnimonio/) στις 6 Σεπτεμβρίου. Την Συνέντευξη Τύπου συντόνισε ο Διαμαντής Καραναστάσης. Στην παρουσίαση συμμετείχε με ερωτήσεις η 17χρονη Μαρία Σπανού, που πρωταγωνιστεί στο βίντεο “τώρα θα μιλήσουμε νομικά”.

Ακολούθησε η Δράση στη ΔΕΘ στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, όπου με σύνθημα “σιωπούμε για να ακουστεί η φωνή μας”, τηρήθηκαν 6 λεπτά σιγής και προβλήθηκαν οπτικοποιημένες οι πληροφορίες που αφορούν τη συγκρότηση του νομικού φορέα που παρασιωπήθηκαν από πολλά ΜΜΕ. Τη Συνέντευξη Τύπου παρουσίασε ο Διαμαντής Καραναστάσης και το τμήμα των ερωτήσεων συντόνισε ο Μιχάλης Χουρδάκης (εδώ θα βρείτε το δελτίο τύπου και το βίντεο που προβλήθηκε στη ΔΕΘ https://www.plefsieleftherias.gr/siopoume-gia-na-akousti-dynata-foni-mas/).





Στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης των βασικών προσώπων που αναλαμβάνουν νομική δράση και ευθύνη στο νέο φορέα: μίλησαν οι Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γιώργος Κασιμάτης, Στράτος Γεωργούλας, Δημήτρης Κλούρας, Φώτης Μαζαράκης, ενώ διαβάστηκε μήνυμα της Σοφίας Σακοράφα. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Κώστας Ζηκογιάννης. ( εδώ θα βρείτε το δελτίο τύπου και το βίνετο της εκδήλωσης για τον νομικό φορέα https://www.plefsieleftherias.gr/parousiasthike-chthes-apo-ti-zoi-konstantopoulou-o-nomikos-foreas-yperaspisis-tou-dimosiou-symferontos-ke-diekdikisis-dikeosynis/)



Για το χώρο της εκδήλωσης της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου 2016
Τον κινηματογράφο Δεξαμενή διαχειρίζονται οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ. Η επιλογή του χώρου σηματοδοτεί την συμπαράταξή μας στον αγώνα υπεράσπισης του νερού, των δικτύων, των υποδομών και της αναπαλλοτρίωτης περιουσίας της πατρίδας μας και του λαού μας.

 https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15780fad641ca8ee

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου