Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ Χ.Γ. ΦΟΥΧΤΕΛ

---000_fouxtelota(Τετ. 26/10/16 – 13:50)  
Ο Χ.Γ. ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  
ΝΑΥΠΛΙΟ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ  

Στις 3-4-5 Νοεμβρίου (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) θα γίνει στο Ναύπλιο, στην αίθουσα της παλαιάς Βουλής το 6ο ετήσιο συνέδριο της Ελληνο-Γερμανικής συνέλευσης, στο οποίο θα παρευρεθεί ο περίφημος Φούχτελ.
Η αποκαλούμενη ελληνογερμανική εταιρική σχέση αποτελεί προσπάθεια της γερμανικής κυβέρνησης να ελέγξει μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας (ενέργεια, υποδομές, πολιτιστικός θησαυρός, διαχείριση απορριμμάτων).
Επιδίωξη του Φούχτελ και των εντολοδόχων του είναι να υπάρξει μέσω των Δήμων και των Περιφερειών η οικονομική διείσδυση των γερμανικών συμφερόντων σε βασικούς τομείς όπως είναι τα σκουπίδια, η ενέργεια, ο τουρισμός, ώστε τα γερμανικά συμφέροντα να ελέγξουν τις όποιες ευκαιρίες υπάρχουν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και να πάρουν στα χέρια τους το μεγαλύτερο μέρος της πίτας των έργων.
Από το Σεπτέμβρη του 2014 ο Φούχτελ είχε αποστείλει οκτασέλιδο ερωτηματολόγιο εκ μέρους της «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας» σε Δήμους και Περιφέρειες, ζητώντας να μάθει τα περιουσιακά στοιχεία των ΟΤΑ και την ακριβή σύσταση του πληθυσμού. Παράλληλα Γερμανοί έχουν ανοίξει όπως είναι γνωστό παραρτήματα Ινστιτούτων στην Ελλάδα. Το Ίδρυμα Αντενάουερ π.χ. έχει διοργανώσει επιμορφωτικό συνέδριο σε Έλληνες δημοσιογράφους. Ο στόχος προφανής, να βρουν ανθρώπους που θα είναι τα ιδεολογικά τους στηρίγματα στην Ελλάδα.
Όσοι Δήμαρχοι ή Περιφερειάρχες έχουν υπογράψει το Σύμφωνο της Ελληνογερμανικής συνεργασίας, δεν δέχονται να βγαίνουν ψηφίσματα για τις γερμανικές οφειλές ή να μπαίνουν συνδιοργανωτές σε εκδηλώσεις για τις γερμανικές οφειλές όταν το ζητάει το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών.
Στον αντίποδα αυτών υπάρχουν Δήμοι που αντιστέκονται και συντάσσονται με τις δυνάμεις που αντιτίθενται στην επιχείρηση εκμετάλλευσης και λεηλασίας της χώρας μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της iskra αυτοδιοικητικές ριζοσπαστικές δυνάμεις και αριστερές συλλογικότητες προτίθενται να διοργανώσουν την Πέμπτη 3/11 στις 6 μ.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την παλαιά Βουλή στο Ναύπλιο όπου είναι προγραμματισμένη να γίνει η πρώτη συνεδρίαση.  
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=25563:fouxter-laff&catid=78:ygeia&Itemid=178

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου