Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Πρώην “πράσινος” συνδικαλιστής κατά Μπαλασόπουλου: Βλέπει τους εργαζόμενους ως “κουκιά”

Οξεία επίθεση στον πρώην αλλά και στο νυν πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο και Νίκο Τράκα αντίστοιχα εξαπολύει με δήλωσή του ο πρώην συνδικαλιστής της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής» και νυν ανεξάρτητο μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Παναγόπουλος. Ο κ. Παναγόπουλος που σε πρόσφατη τους ανακοίνωση οι «πράσινοι» της ΠΟΕ-ΟΤΑ τον κατηγορούσαν ότι «αυτομόλησε» στο ΠΑΜΕ, κατηγορεί τον κ. Μπαλασόπουλο ότι βλέπει τους εργαζόμενους ως «κουκιά» και τον Ν. Τράκα ότι απαίτησε την απομάκρυνση του από την γενική συνέλευση του Δήμου Λαυρεωτικής:
«6 μήνες μετά την αποχώρησή μου από την παράταξη της Συνδικαλιστικής Ανατροπής θυμήθηκε ο κος Μπαλασόπουλος και η ηγετική ομάδα της Συνδικαλιστικής Ανατροπής να βγάλει ανακοίνωση για να με καταγγείλει. Τυχαίο δεν νομίζω! Έρχεται το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ και ο κος Μπαλασόπουλος μετράει τα κουκιά (γιατί έτσι βλέπει το κάθε συνάδελφο που είναι στην παράταξη). Η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε σε όλα τα φαξ των σωματείων στο site της ΠΟΕ ΟΤΑ καθώς και σε κεντρικά και τοπικά site  με ένα σωρό χυδαιότητες και ανακρίβειες δεν έχει στόχο τον Γιάννη Παναγόπουλο, ο στόχος του κου Μπαλασόπουλου είναι να τρομοκρατήσει τα μέλη της παράταξης του εν όψει και εκλογών στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Να τους μεταφέρει το μήνυμα ότι όποιος τολμήσει και τον αμφισβητήσει ή να κάνει άλλες επιλογές τότε θα τον “κρεμάσει στα μανταλάκια” των site. Αυτό είναι το ήθος του κου Μπαλασόπουλου και της ηγετικής ομάδας της  Συνδικαλιστικής Ανατροπής οι οποίοι ενώ μιλάνε για μια ακομμάτιστη και αυτόνομη συνδικαλιστική παράταξη την ίδια ώρα απαιτούν τα μέλη να είναι χειρότερα και από στρατιωτάκια. Βέβαια το “μήνυμα” προσπάθησε να μου το στείλει πριν από λίγες μέρες ο νυν πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ κος Τράκας ο οποίος απαιτούσε την απομάκρυνση μου από την γενική συνέλευση του Δήμου Λαυρεωτικής!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος.
Και προσθέτει: «Είναι  άξιο προσοχής ότι πριν από έναμιση χρόνο στο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ αποχώρησαν από την παράταξη της Συνδικαλιστικής Ανατροπής σύνεδροι της παράταξης πρωτοκλασάτα στελέχη οι οποίοι πήγαν στην συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα εκλέχτηκαν. Δεν είχα δει τότε το κο Μπαλασόπουλο και την ηγετική ομάδα της  Συνδικαλιστικής Ανατροπής ούτε να βγάλουν ανακοίνωση ούτε να δώσουν στην δημοσιότητα κανένα λιβελογράφημα όπως έκαναν με την αφεντιά μου. Μάλλον δεν ήθελαν να τα χαλάσουν με την κυβέρνηση και τον νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό. Τέλος επειδή βλέπω ότι ο κος Μπαλασόπουλος και η ηγετική ομάδα της Συνδικαλιστικής Ανατροπής αγωνιά για το τι θα πράξω από δω και πέρα, θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι οι επιλογές μου θα έχουν ως βάση το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα μου και ως κριτήριο το ποιες δυνάμεις δίνουν με συνέπεια και ανιδιοτέλεια την μάχη απέναντι στη νεομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ . Μια κυβέρνηση την οποία ο κος Μπαλασόπουλος και η ηγετική ομάδα της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στήριξαν και έσυραν και όλη την παράταξη να την στηρίζει άνευ όρων.
Υ.Γ Να θυμίσω σε όσους “ξεχνάνε” και να ενημερώσω όσους δεν ξέρουν ότι ως ανεξάρτητος είχα εκλεγεί στο υπηρεσιακό συμβούλιο αν. αττικής, ως ανεξάρτητος είχα εκλεγεί στο Γενικό Συμβούλιο στο συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ στη Θες/νίκη και ως ανεξάρτητο με παρακαλούσαν στελέχη της Συνδικαλιστικής  Ανατροπής για να συνεργαστώ μαζί τους», καταλήγει ο κ. Παναγόπουλος. Που υπογράφει ως «ανεξάρτητο μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ».
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/proin-prasinos-sindikalistis-kata-balasopoulou-vlepei-tous-ergazomenous-os-koukia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου