Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

“Διευθύνσεις και ονόματα” για τη διαφθορά και στην Αυτοδιοίκηση


Τις «μαύρες δράσεις πολλών γνωστών ονομάτων», και αυτοδιοικητικών, δεσμεύθηκε ότι θα αποκαλύψει η κυβέρνηση κατά την ομιλία του την περασμένη Τετάρτη ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ. Όπως είπε, «καταστήσαμε πράγματι ανεξάρτητη την ηγεσία της Δικαιοσύνης, έτσι ώστε να μην αρχειοθετούνται ή να μπαίνουν κάτω κάτω οι Φάκελοι υποθέσεων καραμπινάτων παρανομιών και ταυτόχρονα τοποθετήθηκε μία μαχητική και αδέκαστη γυναίκα ως Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης. 
Σας διαβεβαιώ ότι η κα Μαρία Παπασπύρου έχει προς διερεύνηση και παραπομπή στη Δικαιοσύνη, Φακέλους που έχουν το ύψος μίας πολυκατοικίας. Έρχεται η ώρα που θα ξεσκεπαστούν οι μαύρες δράσεις πολλών γνωστών ονομάτων», πρόσθεσε με έμφαση.
Και μιας και σήμερα, λόγω της συζήτησης στη Βουλή, είναι, σύμφωνα με το Μαξίμου,«ημέρα που θα αποκαλυφθούν διευθύνσεις και ονόματα για τη διαπλοκή και τη διαφθορά»,  όπως μαθαίνει η aftodioikisi.gr, το επόμενο διάστημα τέτοιες διευθύνσεις και ονόματα (και μάλιστα μεγάλα) θα έχουμε και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.
http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/diefthinseis-kai-onomata-gia-ti-diafthora-kai-stin-aftodioikisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου