Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Σε αγωνιστική επαγρύπνηση οι εργαζόμενοι


Σε ανακοίνωσή τους το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής σχετικά με την κινητοποίηση – παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΣΔΑ αναφέρει τα εξής: «Τα Σωματεία Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης και Αγ. Παρασκευής πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη στις 20 Οκτωβρίου Κινητοποίηση – Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Συμμετείχαν ακόμα και εργαζόμενοι από προσωρινούς πίνακες από άλλους Δήμους όπως  τα Χανιά και το Ηράκλειο Κρήτης. Για μία ακόμα φορά  μαζί με τους εργαζόμενους γίνεται παρέμβαση στο Υπουργείο για το ζήτημα των εργαζομένων που είναι στους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ, οι οποίοι δουλεύουν εδώ και 7 χρόνια και κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους. Το αίτημα για παραμονή στην δουλειά τους είναι δίκαιο, η επιλογή του  αγωνιστικού δρόμου επιβεβαιώνεται ότι όχι μόνο ήταν σωστός αλλά και αποτελεσματικός.  Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο πολύμηνος αγώνας που ξεκινήσαμε συντονισμένα έφερε αποτέλεσμα, η εξέλιξη είναι θετική δεσμεύτηκε ο Υπουργός ότι την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί τροπολογία που θα ρυθμίζει το ζήτημα για την παραμονή των εργαζομένων στη δουλειά τους.  Παρά τις δεσμεύσεις θα πρέπει οι εργαζόμενοι να είναι σε αγωνιστική επαγρύπνηση, έτοιμη για κάθε εξέλιξη».

http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/sindikato-ota-attikis-se-agonistiki-epagripnisi-oi-ergazomenoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου