Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

(Χωρίς σχόλια)! Π. Αττικής: Μέσω «κρυφού» τραπεζικού λογαριασμού “χάθηκαν” 925.000 ευρώ



Υπόνοιες για υπεξαίρεση στην περιφέρεια Αττικής άφησε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής η Ρένα Δούρου. Όπως είπε «ανάμεσα στα ευρήματα είναι και η ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού στο όνομα της ΠΑΤΤ, ο οποίος δεν ήταν καταγεγραμμένος στις καταστάσεις μας και μέσω του οποίου υπήρξαν συναλλαγές σε βάρος της ΠΑΤΤ στο διάστημα 2006 -2013, διερευνώμενου ύψους 925.000 ευρώ. Έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και ήδη του θέματος έχει επιληφθεί η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας», πρόσθεσε η κ. Δούρου.

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός ο οποίος σε ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο «καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η δημόσια διοίκηση οφείλει να διερευνά σε βάθος ακόμη και την ελάχιστη υποψία διαφθοράς και να επιδεικνύει μηδενική ανοχή στις περιπτώσεις εκείνες που το δημόσιο συμφέρον υφίσταται ζημία. Σε κάθε περίπτωση, εάν από την έρευνα που διενεργείται αποδειχθεί ότι υπήρξε «ποντικός», είτε υπηρεσιακός, είτε αιρετός, είτε άλλου φορέα, που έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, τότε θα πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και εγώ πρώτος θα καταθέσω ως μάρτυρας κατηγορίας», καταλήγει ο κ. Σγουρός.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/p-attikis-meso-krifou-trapezikou-logariasmou-xathikan-925-000-evro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου