Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

(Οι συνδημότες του Τατούλη... μπροστά)! Πορτοκάλια στο κτίριο της ΠΕ Αργολίδας πέταξαν οι αγρότεςΠαράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητήριο της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας έκαναν οι αγρότες της ΠΑΣΥ με τα τρακτέρ τους, ενώ παράλληλα ανήρτησαν πανό στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου που έγραφε: «Μπλόκα αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική».

Μάλιστα, πέταξαν πορτοκάλια στο προαύλιο του διοικητηρίου και έκαψαν συμβολικά ένα ομοίωμα λαιμητόμου, ενώ αντιπροσωπεία συνάντησε τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο και του επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους, αποσπώντας τη δέσμευση ότι θα τα μεταφέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Στον δρόμο βγήκαν και οι αγρότες της Νότιας Κυνουρίας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα διαμαρτυρίας του Αγροτικού Συλλόγου Λεωνιδίου και συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ τους στην είσοδο της τσακώνικης πρωτεύουσας, όπου πέταξαν κλούβες με πορτοκάλια κι έκλεισαν συμβολικά για μισή ώρα το δρόμο.
http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/portokalia-sto-ktirio-tis-pe-argolidas-petaxan-oi-agrotes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου