Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

(Χωρίς σχόλια... σήμερα)! Εκλογές σε ΕΕΔΣΑ και νέο Δ.Σ.

Εκλογή νέων μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) έγινε στις 5 Νοεμβρίου και στις 18/11 εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. με Πρόεδρο τον τ. Πρύτανη ΕΜΠ Καθηγητής Ανδρέα Ανδρεόπουλο, Αντιπρόεδρο τον Αλ. Κατσιάμπουλα, (ΤΙΤΑΝ ΑΕ), Γεν. Γραμματέα τον Δαμιανό Μπούρκα (ΕΠΤΑ ΑΕ) και Ταμία τον Αντ. Παπαδάκη (ARVIS SOLAR ΕΠΕ).

Επίσης εκλέχθηκαν ως εντεταλμένοι με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Ανδρέας Λουκάτος από το χώρο της βιομηχανίας, οι Γεώργιος Λώλος και Νικόλαος Σελλάς από το μελετητικό χώρο και ο Θεόδωρος Ζαρμπουτής από τον ΕΔΣΝΑ.
Η ΕΕΔΣΑ ιδρύθηκε το 2000, είναι Εθνικό μέλος της International Solid Waste Association - ISWA και είναι ένας επιστημονικός, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που σήμερα αριθμεί 394 μέλη που καλύπτουν όλο το πεδίο της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων.
Σκοπός της είναι η προαγωγή της χρήσης αποδεκτών μεθόδων και συστημάτων Δ.Σ.Α. και η καλλιέργεια των σχετικών επιστημονικών μεθόδων και εφαρμογών με απώτερο στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία της ποιότητας του περιβάλλοντος και την προστασία και εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας.

http://www.ecocity.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3736:%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%B5%CE%B4%CF%83%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CE%B4-%CF%83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου