Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Μηχανοκίνητη πορεία και παναττική στάση εργασίας, Πέμπτη 21/1

poe-ota-mixanokiniti-aporrimatofora
Στην προκήρυξη παναττικής στάσης εργασίας, την Πέμπτη 21 Γενάρη, από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος της πρωινής βάρδιας, προχωρά η Ομοσπονδία των δημοτικών υπαλλήλων, αντιδρώντας στην ασφαλιστική απορρύθμιση. Στις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

«Όσο συνεχίζεται η εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής και η αποπληρωμή του χρέους, τόσο τα δεινά, η δυστυχία και η εξαθλίωση θα επεκτείνεται για το λαό μας. Σε περίπτωση ψήφισης της “εκτρωματικής” πρότασης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο δε θα “εξευμενιστούν” οι δανειστές αλλά θα τους ανοίξει κι άλλο η όρεξη. Ψευδαισθήσεις, δισταγμοί και μικροπολιτικές ή μικροκομματικές σκοπιμότητες λοιπόν δεν έχουν θέση σ’ αυτό τον αγώνα που είναι συνεχής και μακρύς. Αποφασιστικότητα και διεκδικητικό, συγκρουσιακό πνεύμα πρέπει να χαρακτηρίζουν και να διαπερνούν κάθε μορφή πάλης. Η μαζική και ενωτική αντίδραση και κινητοποίηση των εργαζομένων είναι ο καταλύτης για την ανατροπή των σχεδίων της συγκυβέρνησης και των “θεσμών” για το συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό μέλλον της γενιάς μας και των γενεών των παιδιών μας !!!», σχολιάζει στη σχετική της ανακοίνωση η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
http://www.ergasianet.gr/menu-epikairotita/menu-epik-kinitopoiiseis/18600-meta180116-18600


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου