Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΝΔ: Ορίστηκαν οι γραμματείς οργανωτικού και τοπικής αυτοδιοίκησης

ΝΔ: Ορίστηκαν οι γραμματείς οργανωτικού και τοπικής αυτοδιοίκησης
Τον Βασίλειο - Πέτρο Σπανάκη ορίζει γραμματέα οργανωτικού της Ν.Δ. ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ χρέη γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Γαϊτάνης.

Ο Βασίλης Σπανάκης, είναι 39 ετών, οικονομολόγος με πλούσιο βιογραφικό. Έχει αποφοιτήσει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University του Λονδίνου.


Έχει πλούσια συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει εκλεγεί τρεις φορές στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και είναι Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τον Οικονομολόγο στο Δημόσιο Τομέα. Είναι Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων. Σε ηλικία 29 ετών ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μοσχάτου καθώς και το 2010 στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου οπού συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά της παράταξης ως Υποψήφιος στη συγκεκριμένη περιοχή.

Προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, πρωτοξεκίνησε τα βήματα του από Υπεύθυνος Μαθητικού (Μ.Α.ΚΙ) της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μοσχάτου και ενεργό στέλεχος της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Είναι παντρεμένος με την αρχιτεκτόνισσα Σμαράγδα Μαλακάτε, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Τάσος Γαϊτάνης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας και κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Φυσική στο University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι αριστούχος Διδάκτορας Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Eπαγγελματικά δραστηριοποιείται ως Ειδικός Λειτουργικός Επιστήμονας στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ). Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει προϊστάμενος του τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του ίδιου Ιδρύματος.

Με τα κοινά ασχολείται από τα φοιτητικά του χρόνια και είχε δραστηριοποιηθεί στην ΔΑΠ και στην ΟΝΝΕΔ. Έχει διατελέσει δύο φορές μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ, ενώ από το 2006 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας. Το Σεπτέμβριο του 2014 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών.

http://www.dealnews.gr/roi/item/163864-%CE%9D%CE%94-%CE%9F%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82#.Vqj7pNSLTMw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου