Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

(Οι ανίκανοι Συριζαίοι και τη Διαχείριση Απορριμμάτων την κάνουν μπάχαλο! Μόνο η Διαχείριση των Χρημάτων τους ενδιαφέρει και τα κέρδη των εθνικών νταβάδων)! Ηλεία: Μετέτρεψαν το δημοτικό στάδιο του Πύργου σε… παράνομη χωματερή (φωτο)Τα σκουπίδια που μαζεύτηκαν από τα σχολεία τις προηγούμενες ημέρες, για να σταματήσουν οι καταλήψεις των σχολείων και οι συγκεντρώσεις τους έξω από το Δημαρχείο, έχουν εναποτεθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σταδίου Πύργου.
Σε παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών έχει μετατραπεί εδώ και μήνες το προαύλιο του Δημοτικού Σταδίου Πύργου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του iliaoikonomia.gr, όλα τα σκουπίδια που μαζεύονται (όταν μαζεύονται) από τον Πύργο και τα χωριά μεταφέρονται εκεί για να μεταφορτωθούν (όταν μεταφορτωθούν) για «εξαγωγή» σε διάφορους ΧΥΤΑ σε όλη την Ελλάδα. Η βρώμα μεγάλη.
Τεράστιες είναι οι ευθύνες υπαλλήλων και αιρετών και πρέπει ΑΜΕΣΑ να αποδοθούν για να καλυφθεί «το κοινό περί Δικαίου αίσθημα» των δημοτών.
Και βέβαια όλα αυτά χωρίς άδεια, και με ανύπαρκτο έλεγχο από τις αρμόδιες υπηρεσίες Υγιεινής και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.
skoupidia_ileia_aftodioikisi
skoupidia_ileia1_aftodioikisi
skoupidia_ileia3_aftodioikisi
skoupidia_ileia4_aftodioikisi

Πηγή: iliaoikonomia.gr

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/ileia-metetrepsan-to-dimotiko-stadio-tou-pirgou-se-paranomi-xomateri-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου