Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΒΑΡΕΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                
ΣΤΣΤΟΝ Ε.Δ.Σ.Ν.Α                                     
  
                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μια συνδικαλιστική διεκδίκηση του Σωματείου μας  που αφορούσε, την χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται κατά πλήρες ωράριο στους χώρους υγειονομικής ταφής (ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ), σε σταθμούς μεταφόρτωσης, στην ανακύκλωση και σε μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων, δικαιώθηκε.


Το Σάββατο 20 Φεβρουρίου 2016 στο Νομοσχέδιο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες Διατάξεις» ψηφίστηκε το προαναφερόμενο αίτημα μας   στο άρθρο 22, του νομοσχεδίου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (ΝΟΜΟΣ 4368/2016). Δικαιώθηκε έτσι ένας μακροχρόνιος και επίπονος αγώνας μας, θέτοντας τέρμα σε αμφισβητήσεις και αντίθετες ερμηνείες για την καταβολή του.

Εμείς σταθεροί στις αρχές μας οφείλουμε να χαιρετίσουμε την συμπαράσταση και ανταπόκριση της απελθούσας εκτελεστικής του ΕΔΣΝΑ, που ομόφωνα αποφάσισε την καταβολή του,  κατανοώντας το δίκαιο του αιτήματος μας.
Επίσης χαιρετίζουμε την παρούσα εκτελεστική για την  συμπαράσταση της, στην διεκδήκηση του αιτήματος μας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ κ. Δούρου που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις το αίτημα μας μέχρι την τελική επίλυση του.

Η δικαίωση του τετράχρονου αγώνα μας, μας γεμίζει ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή και υπομονή για την ικανοποίηση και άλλων δίκαιων αιτημάτων μας.

                                                                  ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Γ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ                                                                       Ι. ΠΑΣΧΑΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου