Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Εργαζόμενοι του δήμου Αμαρουσίου: Η διοίκηση της πόλης ψεύδεται!



«Πυρά» κατά της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου εξαπέλυσε το σωματείο εργαζομένων της πόλης αναφορικά με τη διαδικασία εκχώρησης τομέων της καθαριότητας και συγκεκριμένα του οδοκαθαρισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων «η απάντηση από τον εκπρόσωπο της διοίκησης είναι ότι το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί», χαρακτηρίζει τη διοίκηση του δήμου ότι ψεύδεται και υποστηρίζει ότι «αν δεν ήθελε να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα μπορούσε να πιέσει την κυβέρνηση αλλά και το ανάλογο υπουργείο απαιτώντας μόνιμο προσωπικό με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, αλλά και να είχε προχωρήσει στην πρόσληψη και των υπολοίπων 80 εργαζομένων συμβασιούχων που του έχει επιτρέψει το υπουργείο».
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι «η διοίκηση του δήμου προχωράει στην εκποίηση της καθαριότητας και συγκεκριμένα του οδοκαθαρισμού και ας κοστίζει στο μαρουσσιώτικο λαό το διπλάσιο ή ακόμα και το τριπλάσιο».
Αποτέλεσμα αυτού να συμμετέχουν όλοι στην απεργία, την Πέμπτη στις 4 Φεβρουαρίου ενάντια στο κοινωνικοασγαλιστικό σύστημα της κυβέρνησης.
Τέλος, καλούν τους συναδέλφους να κλείσουν όλες οι υπηρεσίες, να νεκρώσει το δημαρχείο και το γκαράζ, να μη δουλέψει τίποτα, ενώ δίνουν ραντεβού στη συγκέντρωση στις 10:30 στην πλατεία Ομονοίας.
http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/ergazomenoi-tou-dimou-amarousiou-i-dioikisi-tis-polis-psevdetai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου