Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Κάτω από 384€ εθνική σύνταξη απαιτούν οι δανειστές – Ποιες ενστάσεις έχουν για το Δημόσιο – Ποια μέτρα ζητούν πίσωΟι δανειστές φαίνεται ότι… σφίγγουν τη θηλιά γύρω από τον λαιμό της κυβέρνησης, αυξάνοντας τις απαιτήσεις τους στις συζητήσεις με τους υπουργούς.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Αγορά» το κουαρτέτο δεν είναι… ευχαριστημένο με την εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ και απαιτεί να μειωθεί κι άλλο!
Επίσης η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν να «ξηλωθούν» ψηφισμένα μέρα που θα απέφεραν 300 εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία, αυξάνοντας έτσι τη «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού το 2016.
Συγκεκριμένα οι δανειστές ζητούν να παρθούν πίσω οι φόροι σε κρασί και στοίχημα. Επίσης έχουν ενστάσεις και για τη δημόσια διοίκηση, ζητώντας τα στοιχεία για τη μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων.
Τέλος οι Θεσμοί, απαιτούν επίσης να μπουν μάνατζερς του ιδιωτικού τομέα σε θέσεις ευθύνης του Δημοσίου.
http://www.aftodioikisi.gr/proto-thema/kato-apo-384e-sintaxi-apaitoun-oi-daneistes-poies-enstaseis-exoun-gia-to-dimosio-poia-metra-zitoun-piso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου