Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών: Συμμετέχουμε στη γενική απεργία της Πέμπτης 4/2]


Με το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό η κυβέρνηση ολοκληρώνει το έργο που επί μια 40ετία έχουν ξεκινήσει διαδοχικές κυβερνήσεις και έφεραν σε τέλμα την κοινωνική ασφάλιση.
Συγκεκριμένα:

  • Αυξήσεις ηλικιακών ορίων.
  • Μειώσεις συντάξεων.
  • Αυξήσεις εισφορών για όλους, ιδιαίτερα σκληρές για ΕΕ και αυτοαπασχολούμενους που τους οδηγούν εκτός ασφάλισης, εκτός επαγγέλματος και τα Ταμεία σε νέα αφαίμαξη πόρων.
  • Βίαιη ενοποίηση όλων των ΦΚΑ σε έναν, χωρίς μελέτη, διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς, μεταβατικές διατάξεις και τον απαραίτητο χρόνο ωρίμανσης μιας τόσο μεγάλης ενοποίησης, που θα σημάνει διοικητικό και λειτουργικό χάος και απίστευτη ταλαιπωρία για εκατομμύρια ασφαλισμένων.
Στόχος μας πρέπει να είναι η εφαρμογή απλού και δίκαιου φορολογικού συστήματος με βάση την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών και στόχο επιτέλους να πληρώσουν οι κάτοχοι του πλούτου που μόνιμα φοροδιαφεύγουν.
Για να βαδίσουμε με επιτυχία το δικό μας μονόδρομο, καλούμε όλους τους Μηχανικούς μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αγρότες, ΕΕ και αυτοαπασχολούμενους σ΄ ένα κοινό μέτωπο αγώνα με πρώτο σταθμό την Γενική Απεργία στις 4 Φλεβάρη.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
Για τους Μηχανικούς της Αττικής
Προσυγκέντρωση στις 11.00 στα Προπύλαια.
http://www.ergasianet.gr/menu-anakoinoseis/synd-kin/18896-meta010216-18896

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου