Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ξήλωναν προστατευτικές μπάρες της εθνικής οδού για να τις πουλήσουν

Ξήλωναν προστατευτικές μπάρες της εθνικής οδού για να τις πουλήσουν
Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν είχαν δύο άνδρες που «ξήλωσαν» τις προστατευτικές μπάρες από εθνική οδό στην Κρήτη προκειμένου να τις… πουλήσουν για σίδερα χωρίς καν να τους απασχολεί το πόσο σημαντική είναι η παρουσία των συγκεκριμένων αντικειμένων σε εθνική αρτηρία για την προστασία των οδηγών σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος.


Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, όταν οι δύο άνδρες από το Ηράκλειο ηλικίας 42 και 25 χρόνων πήγαν με το αυτοκίνητό τους στην εθνική οδό Ηρακλείου – Λασιθίου και αφαίρεσαν τις προστατευτικές μπάρες.


Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά από έναν τυπικό έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι άνδρες της αστυνομίας σταματάνε για έλεγχο ένα ΙΧΦ οχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως στο αυτοκίνητο υπήρχαν σίδερα τα οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση ήταν οι προστατευτικές μπάρες που είχαν «ξηλώσει» οι δύο άνδρες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.


http://www.zougla.gr/greece/article/ksilonan-prostateftikes-mpares-tis-e8nikis-odou-gia-na-tis-poulisoun


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου