Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Απεργία 4 Φεβρουαρίου: H ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετέχει στην σημερινή (4/2) πανελλαδική απεργία

Απεργία 4 Φεβρουαρίου: H ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετέχει στην σημερινή (4/2) πανελλαδική απεργία

Η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά, στην 24ωρη γενική απεργία της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που προωθεί η κυβέρνηση.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσουν στις 10:30 το πρωί προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) και στη συνέχει θα κατευθυνθούν με πορεία προς την Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα γίνει η συγκέντρωση όλων των εργαζομένων του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, στις 11:00 το πρωί.

«Η 24ωρη Πανελλαδική απεργία, τονίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποτελεί την αρχή των κινητοποιήσεων κατά της ασφαλιστικής «απορρύθμισης» που θέλει να επιβάλει η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. και η οποία έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τη νέα κατακρεούργηση των συντάξεων, ιδιαίτερα όσων θα συνταξιοδοτηθούν από 1ης Ιανουαρίου 2016 και την αλλαγή του ασφαλιστικού συστήματος από Κοινωνικό αναδιανεμητικό σε ανταποδοτικό με βασική-ανταποδοτική σύνταξη φιλοδώρημα».


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/aytodioikhsh/story/666847/apergia-4-fevroyarioy-h-poe-ota-symmetexei-stin-simerini-4-2-panelladiki-apergia#ixzz3zBCJR7pa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου