Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

(Μαλάκα μου, είσαι και πανύβλακας, τίποτε δεν καταλαβαίνεις: η καφετζού μου ορίζει ανέμους)! Πυρά για το Noor1.Παππάς: Δεν ενδιαφέρεστε για τους 2 τόνους ηρωίνης - Κεγκέρογλου: Θρασίμι [ΒΙΝΤΕΟ]

Πυρά για το Noor1.Παππάς: Δεν ενδιαφέρεστε για τους 2 τόνους ηρωίνης - Κεγκέρογλου: Θρασίμι [ΒΙΝΤΕΟ]
Πυρά κατά της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι έχουν ενδιαφέρον διαφορετικό από το μείζον ζήτημα ποιος επιχειρηματίας θεώρησε ότι μπορεί να βάλει στη χώρα 2 τόνους ηρωίνης, εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με αφορμή επίθεση που δέχθηκε η κυβερνητική πλειοψηφία νωρίτερα σήμερα στη Βουλή από τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την υπόθεση Γιαννουσάκη-«Noor One».
«Πολύ λυπάμαι που θα το πω, αλλά στην υπόθεση του πλοίου με τα ναρκωτικά, φαίνεται να μην ενδιαφέρεστε να διαπιστώσει η Πολιτεία ποιος ήταν αυτός ο μαγκίτης που οργάνωσε αυτή τη μεταφορά! Και έχετε άλλα ενδιαφέροντα! Και αυτό μας λυπεί, πραγματικά. Διότι το μείζον είναι να εξακριβωθεί ποιος θεώρησε ότι μπορεί να μεταφέρει 2 τόνους ηρωίνης και να τους φέρει στην Ελλάδα. Αυτό είναι το μείζον», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.
Είχε προηγηθεί μια σφοδρή επίθεση από τον Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή απάντηση του υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού στην Ολομέλεια, για την εμπλοκή του λιμενικού ανακριτικού υπαλλήλου Παναγιώτη Χριστοφορίδη στην υπόθεση με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη.
«Έχουν βουτηχτεί τόσο στη λάσπη, τσαλαβουτούν στο βούρκο με ισοβίτες, κατάδικους, συναλλάσσονται, και προσπαθούν να αλλάξουν θεματολογία. Είχα ερώτηση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά, αλλά προηγήθηκε κάποιος που διεκδικεί τη θέση στη μαύρη προπαγάνδα και βέβαια, όλα αυτά τα πρωτάκουστα που ανέφερε (σ.σ. εννοεί τον Νεκτάριο Σαντορινιό). Δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις και είχε το θράσος να υποδεικνύει και τι θα ρωτάμε! Θρασίμι! Ε, θρασίμι! Θρασίμι! 'Αντε να πας στο βούρκο σου! 'Αντε μπράβο!», είχε αναφέρει ο Βασίλης Κεγκέρογλου ενώ και ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε προτρέψει τον κ. Σαντορινιό με τη φράση «κάν’ τη για έξω!».




http://tvxs.gr/news/ellada/skliri-antiparathesi-gia-noor1pappas-den-endiafereste-gia-toys-2-tonoys-iroinis-kegkerog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου