Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

(Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος από τους γαλαζοπράσινους)! Έπαιξαν με την ζωή δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στον καύσωνα. Καμία απαγόρευση υπαίθριων εργασιών από την κυβέρνηση!



Από παιδιά θυμόμαστε ότι όταν ερχόντουσαν μεγάλοι καύσωνες τα αρμόδια υπουργεία (εργασίας κυρίως και υγείας) έβγαζαν απαγόρευση για τέλεση υπαίθριων εργασιών σε δημόσιο και σε ιδιωτικό τομέα τις ώρες που η θερμοκρασία υπερέβαινε τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα 3 μέρες πριν η ΓΣΕΕ ζητούσε επείγουσα υπουργική απόφαση για απαγόρευση υπαίθριων εργασιών στον ιδιωτικό τομέα στις ώρες του καύσωνα.

Στο ίδιο κύμα και η  Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας ζητούσε το ίδιογια τους δημόσιους υπαλλήλους του κλάδου που δούλευαν έξω....

Βέβαια η κυβέρνηση Τσίπρα, η υπουργός Αχτσιόγλου που πέρα από τα μνημόνια που υπογράφει το μόνο μέλημα της είναι το κομψό της ντύσιμο και οι Πολάκηδες του Υπουργείου Υγείας κώφευσαν. Για πρώτη φορά δεν υπήρξε υπουργική απόφαση που θα απαγόρευσε τις υπαίθριες εργασίες σε συνθήκες ακραίου καύσωνα!

Έπαιξαν με τις ζωές δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων!!!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου