Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

(100% τον Παπαδήμο τον κτύπησε - στο... μέτρο που κτυπήθηκε - το παρακρατικό ακροδεξιό χέρι των ελληνικών υπηρεσιών - μερικά από τα καλόπαιδα τα ακροδεξιά τα υμνούσε ο ΣΚΑΪ μέχρι την παρέμβαση των Αμερικανών μέσω Δένδια! Το "φιλοαναρχικό" και απαξιωτικό για τους πολιτικούς μας δημοσίευμα των New York Times, θα έπρεπε να αμαυρωθεί με "τρομοκρατία", με στοχοποίηση των Εξαρχείων και - τι σύμπτωση - με τις "ελεύθερες πόλεις" των συνδικαλιστών αστυνομικών, φίλων συγκεκριμένων ΝΔουτών και ΣΥΡΙΖαίων πολιτικών)! Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για την αθλιότητα Μπογδάνου



Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ 

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο ΣΚΑΪ «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος στη σημερινή του εκπομπή είπε πως "πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα" χτύπησαν τον Λουκά Παπαδήμο, αναφερόμενος στο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού.


«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού», τονίζει ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση και συνεχίζει:..
«Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».
Το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:
"Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.
Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΪ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου