Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

(Αρκούσε η δήλωση: «Πιστεύω πως η κεντροαριστερά του μέλλοντος θα έχει ως κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και -κατά τη γνώμη μου- αρχηγό τον κ. Τσίπρα») - Όνομα – έκπληξη από τον ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων (φωτο)



Παρόλο που βρισκόμαστε δύο και πλέον χρόνια από τις δημοτικές εκλογές, κινητικότητα για το δήμο Αθηναίων δεν υπάρχει μόνο στο χώρο της ΝΔ  με Πατούλη, Ψινάκη και Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr συζητήσεις γίνονται και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο τραπέζι εχει πέσει το πρώτο όνομα – έκπληξη το οποίο θα μπορούσε να αντλήσει ψήφους από το χώρο της κεντροαριστεράς: Πρόκειται για τον, προερχόμενο από τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ, πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καθηγητή Γιάννη Πανούση.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πανούσης είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως η κεντροαριστερά του μέλλοντος θα έχει ως κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και -κατά τη γνώμη μου- αρχηγό τον κ. Τσίπρα», προσθέτοντας ότι «το πιο φυσιολογικό, παρά την κυβερνητική κόπωση του ΠΑΣΟΚ και παρά την πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτοί οι δύο χώροι να βρουν έναν τρόπο να συγκυβερνήσουν». Να σημειωθεί ότι αν τελικώς ευοδωθεί η υποψηφιότητα Πανούση, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος απευθύνεται ακριβώς στο ίδιο ακροατήριο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμίνης έχει ανακοινώσει ήδη την υποψηφιότητά του αλλά, μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται κάποιο κόμμα πρόθυμο να την στηρίξει.

Panoysi
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/onoma-ekplixi-apo-ton-siriza-gia-dimo-athinaion-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου