Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Το ΑΚΕΛ καταγγέλλει τον Λ. Μπόμπολα για απόπειρα παγίδευσης

 Λεωνίδας Μπόμπολας
Μιλώντας το πρωί στο ΡΙΚ, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης, ανέφερε ότι το κόμμα είχε πληροφορίες ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Χελέκτωρ», Λεωνίδας Μπόμπολας, θα ενέπλεκε το κόμμα σε σκάνδαλο. 
Αποκάλυψε ακόμα ότι η πληροφορία προήλθε από το περιβάλλον του ιδίου του Λεωνίδα Μπόμπολα.

Ο Γιώργος Λουκαΐδης επανέλαβε ότι το θέμα είχε συζητήσει ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας στη συνάντησή τους στην Αθήνα.
Ανέφερε επίσης ότι στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης προειδοποίησαν το ΑΚΕΛ ότι και τα ίδια είχαν αυτή την πληροφόρηση.
Ως γνωστόν, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, δήλωσε ότι 25.000 ευρώ κατέληξαν στο ταμείο του ΑΚΕΛ ως εισφορά από τον Θ. Λώλο.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Λουκαΐδη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας τόνισε ότι οι ανακριτές δεν έχουν τέτοια πληροφόρηση. Ο κ. Αγγελίδης ζήτησε να ενημερωθεί η νομική υπηρεσία για να διερευνήσει το θέμα.

Παραμένει σύμβουλος του ΥΠΕΣ ο Λώλος

Ο γενικός ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης επιβεβαίωσε ότι όντως εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ σήμερα το συμβόλαιο του Θεοφάνη Λώλου για το ΧΥΤΥ Λεμεσού. 
Ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι πριν από δύο με τρεις εβδομάδες συζήτησαν με τον υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο το θέμα της διακοπής του συμβολαίου του Θεοφάνη Λώλου. 
Η συζήτηση έγινε μετά την έκδοση εναντίον του Λώλου του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και προτού ακόμα ακουστεί ότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει δώσει μίζες.
Θέση της ελεγκτικής υπηρεσίας, είπε, είναι ότι το κράτος έχει κάποιο σύμβουλο, που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει δώσει μίζες για να πάρει κάποιο συμβόλαιο. 
Αυτό, τόνισε, ευθέως θέτει θέμα εγκυρότητας του συμβολαίου του κ. Λώλου. 
Ως εκ τούτου, είπε, το θέμα θα επανεξεταστεί και θα ζητηθεί η γνωμάτευση του γενικού εισαγγελέα.
http://www.efsyn.gr/arthro/akel-kataggellei-ton-l-mpompola-gia-apopeira-pagideysis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου