Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Νέες καταθέσεις για τα ΧΥΤΑ

Άλλα τρία πρόσωπα αναμένουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου για να καταθέσουν μετά τα όσα ανέφερε την περασμένη Τρίτη σε κατάθεση του ο δήμαρχος Πάφου για το σκάνδαλο ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.


Καμία κατάθεση δεν λήφθηκε σήμερα σε ότι αφορά το σκάνδαλο ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης με τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου να αναμένουν σύμφωνα με πληροφορίες πως κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου την πύλη του αρχηγείου αστυνομίας θα περάσουν άλλα τρία πρόσωπα για να ολοκληρωθεί ο κύκλος καταθέσεων από συνολικά οκτώ πρόσωπα τα οποία κρίθηκε σκόπιμο να κληθούν μετά την κατάθεση της περασμένης Τρίτης από τον δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος. 


Ο φάκελος με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις καταθέσεις θα σταλεί την Τρίτη το πρωί στην νομική υπηρεσία και θα τύχει μελέτης από τον γενικό εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για τις επόμενες ενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ανακριτική ομάδα υπάρχει έντονος προβληματισμός από την διαρροή καταθέσεων το τελευταίο διάστημα γύρω από το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

http://www.ant1iwo.com/news/cyprus/article/235790/nees-katatheseis-gia-ta-huta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου