Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Το σκάνδαλο των σκουπιδιών: Νέες καταθέσεις από Λώλο και Ζαννέττο

Ενώπιον της ανακριτικής ομάδας του ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης αναμένεται πως θα βρεθεί ξανά αύριο το πρωί ο Βενιζέλος Ζαννέττος. Το πρωί ο Θεοφάνης Λώλος έδωσε νέα κατάθεση, η οποία και αναμένεται να συνεχιστεί αύριο. Ελεύθερος, αφού έδωσε στοιχεία στους ανακριτές για την υπόθεση, αφέθηκε ο 80χρονος Ανδρέας Κοκκινίδης, ενώ θέμα ωρών θεωρούνται και νέες συλλήψεις.


Νέα κατάθεση έδωσε νωρίς το πρωί ο Ελλαδίτης επιχειρηματίας Θεοφάνης Λώλος, ο οποίος και αναμένεται να δώσει άλλη μία αύριο, προς τους ανακριτές της υπόθεσης του ΧΥΤΑ Πάφου και του ΧΥΤΥ Κόσιης. 


Μία ημέρα πριν από τη λήξη του διατάγματος τετραήμερης κράτησής του, ο διευθυντής της εταιρείας Enviroplan θα οδηγηθεί ξανά στα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου για την πέμπτη κατά σειρά κατάθεση. 

Στα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου αναμένεται να βρεθεί εκ νέου αύριο και το στέλεχος του ΑΚΕΛ Βενιζέλος Ζαννέττος, για συμπληρωματική κατάθεση, αφού χθες, μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψής του, προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς για τα όσα του καταλογίζει ο Θεοφάνης Λώλος. 

Ο Βενιζέλος Ζαννέττος είχε οδηγηθεί χθες στο αρχηγείο Αστυνομία από τις κεντρικές φυλακές, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για την υπόθεση της Δρομολαξιάς. 

Ο δεύτερος συλληφθείς, Ανδρέας Κοκκινίδης, 80 χρόνων, αφέθηκε αργά χθες το βράδυ ελεύθερος, αφού πρώτα έδωσε πολύωρη κατάθεση στους ανακριτές, 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έδωσε διάφορα στοιχεία που διερευνώνται. 

Ο Θεοφάνης Λώλος φέρεται να τον κατονόμασε ως το πρόσωπο που μεσολάβησε μεταξύ του ιδίου και του Βενιζέλου Ζαννέττου. 

Θέμα ωρών θεωρούν εν τω μεταξύ, αρμόδιες αστυνομικές πηγές, τις νέες συλλήψεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να γίνουν μετά την αυριανή κατάθεση του Θεοφάνη Λώλου. 

Πληροφορίες θέλουν την ανακριτική ομάδα να πραγματοποιεί σύσκεψη νωρίς αύριο το πρωί, για αξιολόγηση των μέχρι στιγμής στοιχειών, όπως είναι η πολυσέλιδη κατάθεση του Θεοφάνη Λώλου. 

Κατά τη σύσκεψη πρόκειται, επίσης, να αξιολογηθούν και τα μέχρι στιγμής στοιχεία για τον Λεωνίδα Μπόμπολα, εν αναμονή και της απόφασης του Εφετείου Αθηνών στο αίτημα για έκδοση του καταζητούμενου επιχειρηματία στην Κύπρο. 

http://www.ant1iwo.com/news/cyprus/article/236570/to-skandalo-ton-skoupidion-nees-katatheseis-apo-lolo-kai-zannetto-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου