Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

(Tα αρμόζοντα σχόλια σε επόμενες ανάρτησεις)! Αλέξη κάτι ξέχασες..




Αλέξη στην επίσκεψη σου στα Άνω Λιόσια ξέχασες να μιλήσεις για το μνημείο του περιβαλλοντολογικού μακελειού,  της αρρώστιας και του ανθρώπινου πόνου που είναι η χωματερή της Φυλής.
Να ξέρεις πως ο  δήμαρχος που έστησε αυτές  τις παράτες για να σε υποδεχτεί, δεν αγάπησε ξαφνικά  την κυβέρνηση και  τον πολιτικό σου-μας χώρο,  αλλά  ήθελε να ξεπλύνει με την παρουσία σου τις δικές του ευθύνες για αυτό το περιβαλλοντολογικό έγκλημα .


Ανάμεσα στους διοργανωτές και τους επισήμους που σε υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό βρισκόταν και πολλοί που έχουν τεράστιες ευθύνες για την περιβαλλοντολογική και κοινωνική υποβάθμιση της περιοχής.
Τόσα χρόνια που αυτοί πλουτίζουν από την χωματερή,  στην περιοχή μας έχουν κλείσει χιλιάδες σπίτια από θανάτους και αρρώστιες από την μόλυνση.  
Εγώ θα σου θυμίσω εκείνο το βράδυ του Οκτωβρίου του 2011   στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ που μαζί παρουσιάσαμε το πρόγραμμα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ για την διαχείριση των απορριμμάτων και μίλησες και εσύ ο ίδιος για το έγκλημα στην Φυλή.
Θα σου θυμίσω την επίσκεψη που κάναμε μαζί στην χωματερή τις πρώτες μέρες τις προεδρίας σου στο κόμμα και είπες πως έχει έρθει η ώρα να κλείσει η χωματερή που έχει επιλεγεί να γίνει στην δυτική Αθήνα με καθαρά ταξικά κριτήρια.
Τώρα την ευθύνη για το κλείσιμο της χωματερής την έχει η δική σου-μας κυβέρνηση . Τώρα θα κριθείς-κριθούμε για τα όσα θα κάνουμε εμείς για να σταματήσουμε το έγκλημα σε βάρος των ανθρώπων της δυτικής Αθήνας.
Αν  κλείσεις-κλείσουμε την χωματερή , τα λάθη και οι παραλείψεις συγχωρούνται και παραγράφονται. Αν δεν  κάνουμε το σωστό  τότε τα λάθη καταχωρούνται και καταγράφονται.
Εμείς που σε αγαπάμε να ξέρεις πως είμαστε  πιο αυστηροί κριτές από αυτούς που σε πολεμούν .
Εμείς μπορούμε και συγχωρούμε, όπως θα συγχωρούσαμε και τα παιδιά μας για τα λάθη τους.
Η ιστορία όμως Αλέξη μου δεν έχει αισθήματα και δεν συγχωρεί .. 

Συντροφικά Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.

http://anntilogos.blogspot.gr/2018/03/blog-post_8.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου