Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

(Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ και βαθιά σ’ ευχαριστώ γιατί μ’ έμαθες και ξέρω)! Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα Άνω Λιόσια


      Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραβρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Μαρτίου στο Δήμο Φυλής. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο των εγκαινίων και παραλαβής του κτιρίου,  προσφορά από το Δήμο Φυλής, που θα στεγάσει την ασφάλεια Δυτικής Αττικής, τμήμα της Δίωξης Ναρκωτικών και δύο μονάδες της ΟΠΚΕ  (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας).
  Το πρωθυπουργό συνόδευαν Υπουργοί και κυβερνητικοί  παράγοντες στο δημαρχείο Φυλής στα Άνω Λιόσια όπου τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Πριν μεταβεί στο χώρο των εγκαινίων ο πρωθυπουργός και το κυβερνητικό κλιμάκιο,  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο Δημάρχου. Η σύσκεψη είχε διάρκεια περίπου μια ώρα και ο δήμαρχος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό  για τις προοπτικές αλλά και τα προβλήματα της περιοχής, με κύριο θέμα την παραβατικότητα. 
   Στη συνέχεια  ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνόδευσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους υπόλοιπους επίσημους στο χώρο των εγκαινίων, όπου έγινε η επίσημη παραχώρηση του κτιρίου  αλλά και των οκτώ υπερσύγχρονων οχημάτων που επίσης παραχώρησε ο Δήμος για τις ανάγκες αστυνόμευσης της περιοχής.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό :




+








+








    
https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=jm#inbox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου