Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Πατούλης: Επιβεβαιώνει την αποκάλυψη της aftodioikisi.gr για Αθήνα & Μαρούσι (φωτο+έγγραφο)

Λίγες ώρες μετά την απόκάλυψη της aftodioikisi.gr για τις δεύτερες σκέψεις του Γιώργου Πατούλη σχετικά με την υποψηφιότητά του στο δήμο Αθηναίων, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ με δελτίο Τύπου επιβεβαιώνει την συγκέντρωση στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου:

Κοπή πίτας Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη»
Την πίτα του Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» για το 2018 θα κόψει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του Συνδυασμού Γιώργος Πατούλης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).
Να είστε όλοι εκεί!
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, στα χιλιάδες sms που στάλθηκαν την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Αμαρουσίου, παρά το γεγονός ότι πριν από 20 ημέρες είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Αθήνα, άφηνε να εννοηθεί ότι θα είναι υποψήφιος για το δήμο Αμαρουσίου! Συγκεκριμένα, έγραφε:
«ΣYΓKENTPΩΣH TOY ΣYNΔYAΣMOY «MAPOYΣI ANΘPΩΠINH ΠOΛH»
TETAPTH 7/3, 19:00
ΔHMAPXEIO AMAPOYΣIOY
MAZI ΠAME TO MAPOYΣI MΠPOΣTA!».
Το γεγονός μάλιστα προκάλεσε την αντίδραση τρολ της περιοχής:
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/patoulis-epiveveoni-tin-apokalypsi-tis-aftodioikisi-gr-gia-athina-marousi-fotoengrafo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου