Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

(Το ζεύγος Μπιζά, θα παραιτηθεί από τις δημόσιες θέσεις, θα παραδώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες και θα ζητήσουν συγγνώμη για την κοροϊδία από τους κατοίκους της Δ. Αττικής και, ιδιαίτερα, από τους δημότες Δήμου Φυλής - Άνω Λιοσίων); «Και εγένετο ο γάμος της χρονιάς...στα γύφτικα του Δήμου Φυλής...»

''Parapolitic Annotation''

Τα μάθατε; Χαρές και πανηγύρια στα γύφτικα του Δήμου Φυλής!
Αυτό που σιγοψιθυριζόταν στα διάφορα στέκια των Άνω Λιοσίων από καιρό, σήμερα πήρε σάρκα και οστά.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, πρώην τέκνο της Νέας Δημοκρατίας, ουσιαστικά σήμερα εν μέσω τυμπανοκρουσιών και παρουσία Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώθηκε με τα  πολιτικά δεσμά του «γάμου» με το ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία πολλών προσκεκλημένων και «κουμπάρων». Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο Πρωθυπουργός έμεινε εντυπωσιασμένος από το «έργο» που γίνεται στο Δήμο Φυλής, τόσο πολύ που το έγραψε και στο βιβλίο επισκεπτών του Δήμου!  Και εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο πράγμα να παραχωρείς ένα κτίριο τσάμπα και από την άλλη να επιβαρύνεις τους Δημότες, με την ενοικίαση άλλου κτιρίου και μάλιστα συγγενικού προσώπου Δημοτικού Συμβούλου! Αλλά, ούτε είναι εύκολο πράγμα να παραμυθιάζεις τους Δημότες, ότι θα «φύγει» ο ΧΥΤΑ και από την «πίσω πόρτα» αφήνεις να τον μεγαλώνουν! Γι αυτό, όπως και να το κάνουμε, έχει απόλυτο δίκιο που εντυπωσιάστηκε ο Πρωθυπουργός με το έργο του Κίτσου. Πάντως πέρα από όλα αυτά, η «στήλη» εύχεται ειλικρινά, πολιτικό βίος ανθόσπαρτο στους «νεόνυμφους»!
http://www.pitsounicity.gr/dimos-fylis-2/14272-kai-egeneto-o-gamos-tis-xronias-sta-gyftika-tou-dimou-fylis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου