Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

(Ντοκουμέντο 3)! «Χειροπέδες» στον Βέργα και άλλους πέντε για το ΧΥΤΑ Πάφου

«Χειροπέδες» στον Βέργα και άλλους πέντε για το ΧΥΤΑ Πάφου


Συλλήψεις για την Υπόθεση του ΧΥΤΑ στην Πάφο - Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας
Μετά από καταγγελία που έγινε από το Δήμο Πάφου η Αστυνομία πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση κατά την οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες φόρεσαν χειροπέδες πέντε πρόσωπα από Λευκωσία και Πάφο ενώ καταζητείται έκτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο πρώην δήμαρχος Πάφου, o τελών σε διαθεσιμότητα ο οικονομικός διευθυντής του ΧΥΤΑ Πάφου Δημήτρης Πατσαλίδης  και άλλοι τέσσερις υπάλληλοι της εταιρείας XΕΛΕΚΤΩΡ.
Οι έξι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν συνολικά 12 κατηγορίες και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή λόγω του ότι ο κ. Βέργας εκτίει ποινή φυλάκισης αναμένεται να ανακριθεί στο χώρο όπου κρατείται.
Σύμφωνα με  την καταγγελία στην Αστυνομία, στον ΧΥΤΑ της Μαραθούντας φαίνεται να λειτουργούσε κύκλωμα που φούσκωνε τους όγκους των σκουπιδιών με αποτέλεσμα να υπερχρεώνονται οι τοπικές αρχές και κατ` επέκταση οι καταναλωτές και να αποκομίζουν σημαντικά οικονομικά οφέλη τα μέλη του κυκλώματος αυτού με τα ποσά να φτάνουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ.
http://thecyprustimes.com/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/2016/03/04/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου