Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τα έβαλε με λάθος αντίπαλο. Ο Ντόναλντ Τραμπ 'πυροβολεί' τον Βλαδίμηρο Πούτιν


Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει καταφέρει να "κάνει πολλούς εχθρούς" από την ημέρα που ανακοίνωσε πως διεκδικεί το χρίσμα για την προεδρία των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά όμως, ίσως πήγε το θέμα "Ψυχρός Πόλεμος" στο μη παραπέρα. Με νέο σποτ που ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram παρουσιάζει του "πιο ισχυρούς αντιπάλους" της χώρας και σε αυτούς βάζει τον Πούτιν και έναν Τζιχαντιστή.

"Όταν πρόκειται για τους πιο δυνατούς μας αντιπάλους..." ξεκινά το βίντεο και παρουσιάζει το Ρώσο πρόεδρο ως τζουντόκα να ρίχνει στο ταρτάν κάποιον αντίπαλό του, ακολουθούμενο από την εικόνα ενός Τζιχαντιστή που σημαδεύει με το όπλο του την κάμερα. "Η απάντηση των Δημοκρατικών είναι αυτή..." γράφει και παρουσιάζει την υποψήφια για το χρίσμα Χίλαρι Κλίντον να... "γαβγίζει". Στη συνέχεια το σποτ εμφανίζει και πάλι τον Βλαδίμηρο Πούτιν που γελά και το σποτ καταλήγει. "Δεν χρειάζεται να είμαστε το ανέκδοτο".
Δείτε το βίντεο:
AdTech Ad

Δυσαρεστημένο το Κρεμλίνο

"Είδα το τρέιλερ. Δεν ξέρω αν το είδε ο Πούτιν, όμως η στάση μας είναι αρνητική" σημειώνει αναφορικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters. "Είναι κοινό μυστικό πως η δαιμονοποίηση της Ρωσίας και οτιδήποτε συνδέεται με τη χώρα αποτελεί υποχρεωτική κίνηση για μια προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ. Λυπούμαστε για αυτό και ευχόμαστε η εκλογική διαδικασία στην Αμερική να μην γινόταν με τέτοιου είδους αναφορές στη χώρα μας" συμπλήρωσε ο Πεσκόφ.
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/diethnis-politiki/ta-evale-me-lathos-antipalo-o-ntonalnt-tramp-ta-vazei-me-ton-vladimhro-poutin.3960166.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου