Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Το σκάνδαλο των σκουπιδιών

Δραματικές εξελίξεις στο σκάνδαλο εκατομμυρίων των ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κοση. Ελεύθερος αφέθηκε ο Γιάννης Κοκότσης ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως μάρτυρας κατηγορίας, ενώ μετά και την κατάθεση του πρώην διευθυντή της εταιρείας δεν αποκλείονται τις επόμενες ώρες και νέες συλλήψεις.


Ελεύθερος αφέθηκε αργά το απόγευμα ο γενικός διευθυντής της εταιρείας HELECTOR Γιάννης Κοκοτσης ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως μάρτυρας κατηγορίας μετά τα όσα κατέθεσε για την υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κοσης. 


Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση, θεωρείται και η κατάθεση του πρώην Διευθυντή της εταιρείας Δημήτρη Γιανακόπουλου ο οποίος επιβεβαιώνει και ενισχύει, σύμφωνα με της αστυνομία ,τα όσα είπε στους ανακριτές ο Γιάννης Κοκότσης . 

Ο κ. Γιαννακόπουλος αν και αρχικά κρατούσε το στόμα του κλειστό , μίλησε για μίζες που έδωσε σε φακέλους στο Σάββα Βέργα μετά από εντολές που πήρε , καθώς και για ύποπτες συνεργασίες που είχε με άλλους υπόπτους που βρίσκονται υπό κράτηση. 

Ανέφερε ακόμη ότι , όταν έφυγε από την HELECTOR τα ταμεία της εταιρείας παρουσίαζαν έλλειμμα 150.000 ευρώ το οποίο καλύφθηκε, όπως ισχυρίστηκε, από πλαστά τιμολόγια. 

Σύμφωνα με την αστυνομία η ανάκριση Γιαννακοπουλου θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, με τους ανακριτές να θεωρούν πως θα επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, που δεν αποκλείεται να τους επιτρέψουν να εκδώσουν και άλλα εντάλματα σύλληψης. 

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχουν εντοπιστεί νέα στοιχεία και πλαστά τιμολόγια που φαίνεται να χρυσοπλήρωναν οι Δήμοι της επαρχίας και για την διάθεση φυκιών , στον ΧΥΤΑ Μαραθουντας. 

Ο καταζητούμενος πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που διαμένει στην Αθήνα μέσω των δικηγόρων του, ενημέρωσε την αστυνομία ότι προτίθεται να έρθει στη Κύπρο αυτοβούλως για να παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών εντός των επόμενων ωρών.

http://www.ant1iwo.com/news/cyprus/article/234311/nea-tekmiria-gia-tin-poluploki-upothesi-huta-hutu-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου